Ba_momss Haydi gelin anneler anne adayları @HuyumKurusun_ dünürüm @Aag06 gel kız beygir fincanlim ☺️ @hepoyleolurzaten Ecem @Azizinannesi2 busraaaag @cahillesohbetikestim kuzum @Durubebegim ve diğer ekip haydiiu
Ba_momss Deletedmom21662 aşkım aradım Miray diye cikmadi valla dedim ismini değiştirdi heralde yoksa valla seni de aradım
hepoyleolurzaten Ba_momss Afiyet olsun kuzum 🥰 Biz eşimle sabah içmiştik kahvelerimizi, onun fotoğrafını bırakayım şuraya 😂
HurremSultan hepoyleolurzaten kiz her içtiğiniz kahvenin resmini ki çekiyorsunuz gxhxux nasil çekiyorsunuz ben bugün kahve yaptım ağzımla mi burnumla mi içtim bilmiyorum gxkxxu çikolataları ağzıma depip kahveyle erittim resmen🤣🤣
cahillesohbetikestim hepoyleolurzaten en sevdiğim fincanlarım. Kullanmaya korkuyorum kırılacaklar diye. 🥰💙
hepoyleolurzaten cahillesohbetikestim Çok güzel çok 🙏🏻 Soyadımız uygun olsaydı Mustafa Kemal bile koymayı düşünüyorduk biz ama işte soyadımız erdoğan ahdkhakfkal
cahillesohbetikestim hepoyleolurzaten evet bende çok istemiştim ama muhammed Alparslan a karar verdik. Evet sizin biraz abes olacakmış 😅
Azizinannesi2 Ba_momss yaa bende aşkım kalktı diye post açmıştım 😂😂 Afiyet bal şeker süt olsun ❤️❤️❤️