Gozde5 1 haftadır geçmeyen baş ağrım var ilacın falanda faydası yok her gün baş agrirmi 14 haftalik hamileyim . Var mi böyle bsey yaşayan başka sebep olabilirmi bunun altında ondan korkuyorum
nuryildizz Gozde5 15 Haftalık hamileyim aynı şekilde benim ağrılarım da çok fazla. Bu ay da olabiliyor diye biliyorum.
ldyarse Gozde5 O haftalarda benimde çok olmuştu uyuyup uyansam bile devam ediyordu birde burun kanamam vardı doktorum normal dedi zaten fazla sürmedi bir hafta falan sürdü sonra geçti. Sabredin geçicektir
ysmsllo Gozde5 iki hamileliğimdede 2. Aydan 5. Aya kadar hergün baş ağrısı hiç geçmiyordu. Yarım ölçek elma sirkesi yarım ölçek su abdest alır gibi burnuna çek biraz iyi geliyor. Burun deliklerine zeytin yağı damlat (ama dayanamaya bilirsin aşırı derecede yakıyor) nane yağı şakaklarına sür geçirmez ama hafifletir
nuryildizz Gozde5 2-3 gün üst üste devam edip geçiyor sonra aynısı bir daha oluyor. Buz koyuyorum o anlık geçiriyor dayanamadığım nokta da parol içiyorum.
Gozde5 ysmsllo evet bu sirke olayını duymuştum onu yapıyım bari dayanilcak gibi değil teşekkür ederim yanıtınız icin🌸
_edakrsu22 16 haftalık hamileyim 1 haftadır başım çok ağrıyor ilaçta içemiyorum sadece parol ama oda ise yaramıyor ve içer içmez kusuyorum
Aslihanfs Bugün 4.gün 10 haftalık hamileyim parol serumla hayatıma devam edebiliyorum, bu akşam kendi doktoruma yarın sabah ta başka bi doktora randevu aldım bakalım ne diycekler 😔
Aslihanfs Gozde5 sinüzitimin iltihabı vücuduma baş ve kulak ağrısı olarak vurruyormuş bu şekilde tansiyonum da düşüyormuş :(
afroditt Gozde5 12 haftadan 18 haftaya kadar süren baş ağrım vardı. Hala ara ara devam ediyor. Öyle böyle değil. Tansiyonunu ölçtür. Bende bir sıkıntı çıkmadı çok şükür gebelik migreni dedi doktor