Oylumbaska Bana zaman geçmek bilmiyor doğrusu çok bir ağrım yok denizime gidip geliyorum yürüyorum herşey yolunda gibi ama biran önce zaman geçse de sağlıkla doğsunlar diye bekliyorum. Sizde durumlar nasıl???
twinmama2 Oylumbaska 27.haftadayim bazen zaman nasil geçecek diye psikolojim bozuluyor günler zaten çok uzun hava sıcak artık bunalıyorum gerçekten 😞 çok şükür iyi gidiyor ama max daha 10 haftam olduğu aklıma gelince bu zaman geçmeyecek diye kendimi yiyorum
AysenSeker Oylumbaska bende 29+2 deyim. Artık ağırlaştım bende bazı şeyler daha da zorlaştı. Yatakta sağdan sola bile dönmek zorlaştı. Hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişler🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Fadimerdem Yolun başında 16 haftadayız ara ara kasık ağrıları oluyor bulantılarım geçmek bilmedi sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🥰
Oylumbaska Fadimerdem canım Allah yardımcın olsun şimdi düşününce nasıl sabretmişim diyorum. İnşallah bulantıların azalır. En güzel haftaların tadını çıkar, balayı ayların diyordu doktorum. Şimdilerde tam bir sinir küpüyüm 😅😅😅😂😂😂
Oylumbaska twinmama2 aynen bende o durumdayım valla gün sayıyorum. Gün içinde hatta girip bakıyorum kaç hafta kaldı diye. Yaz hamileliği çok zormuş. 🥲🥲🥲
Oylumbaska AysenSeker amin canım inşallah benimde en büyük sıkıntım yatakta sağdan sola dönmek. Hatta bazen dönmeye çalışırken sırt üstü uyuya kalıyorum. Uyandığımda kendime gülüyorum 😂😂😂. Ağırlaşmamak için hareket etmeye gayret gösteriyorum ama nefes darlıkları başladı hararetli birşey anlatırken bile nefesim kesliyor bazen. 😂😂😂