Bademsekeri16 Gamzeaydin13 burnu tıkalı olabilir belki burnunu açmayı deneyebilirsiniz. Birde sütünüz fazla ve hızlı akıyorsa da tıkanabilir bebiş. Daha çok bebeği memeye dik olacak şekilde kendinizde hafif yatar pozisyonda durursanız akışın hızı da azalır. Ben 33 haftalık hamileyim ama ablamdan biliyorum. Onunda bebişi çok tıkanırdı bazen boğulcak sanırdık ve çok korkardık. Korkunuzu anlıyorum. Elinizden geldiğince serin kanlı olmaya calısın. Tıkandığında nasıl düzeltebileceğinizi gösteren videolar var youtube da
Gamzeaydin13 Ormanmeyveli başını dik pozisyonda tutuyorum ama kalıo ellerimle göğsümü tutuyorum olmuo
Gamzeaydin13 Bademsekeri16 boğazında kaldı kitlendi zor hastaneye yetiştirdik allahtan eşimin arkadaşı vardı arabasıyla 5 dakika ya yetiştirdi burnunu hergun temizliyorum ama başını dik hergun video izliyorum ama hiç Bi şekilde fayda ettmıo göğsümden süt cok hızlı akıo boğazına bebeğimde cok hızlı cekiyor cok korkuyorum artık emzik de almıo enazından rahatlatır dedik ama nafile
Bademsekeri16 Gamzeaydin13 valla yeğenimde aynıydı. Sizi çok iyi anlıyorum. Ablamında sizin gibi hızlı akıyordu sütü, bebekte iştahlıydı maşallah. Şimdi 2 yaşına geldi çok şükür o zamanlar geçti. Sizinde geçecek inşallah. Elinizden geldiğince sakin kalabilmeye çalışın😔
balkupummm Benim kızımda doğduğu günden beri öyle boğazına kaçıyor. Ben hemen altının ortasına bastırıyorum sert bir şekilde sonra öksürmeye başlıyor . Tekrar yaşarsanız böyle bir durum bu şekilde deneyin bir de . İki kaşının orta kısmına sertçe bastırın
2bebisliii İlk bebegimde öyleydi süt çok fazla olunca çok tazzikli geliyor tikaniyorlar oyuzden emzirmeden önce biraz sagarsan hiç tikanmadan emecektir ilk sagdigin sutude istersen sonra biberonla verebilirsin yada buzlukta saklayabilirsin ben öyle yapıyordum