Mavisperi gozdeyagci ilk gebeligimde 2li test risksiz 3lu test büyük oranda riskli çıkmıştı detaylı ultrasyona girdiğimde herseyi gayet güzeldi hamdolsun sağlıklı ve 9 yaşında şimdi yinee aynı şekilde ilerliyor durum yine 3lu riskli detaylida hersey yolunda dendi sadece bobrek genişlemesi var tabiki bende güvenmiyorum aklımın bir köşesinde hep acabalar var Rabbıme sığındım o ne diyorsa odur başım gözüm üstüne dua etmekten başka yapılacak bisey yok
Mahbube tulaye ben dün İstanbul da FSM Kavacık Hastanesi’ne gittim 800 TL verdim ama renkli çıktı yoktu ekrandan telefonumuzun kamerasıyla çekmekle yetindik 🙄
ikkrk91 Mahbube renkli ultrason kagidi maliyeti yüksek diye vermemezlik yapmistir. Özele gidiyorsunuz isteyin . Benim gittigim perinatalog soylemisti maliyeti yuksek siyah beyaz fotoğrafa gore diye. Oyuzden cok fazla vermiyor bircok yer demisti.
Mahbube ikkrk91 sorduk o kadar para veriyoruz dedik cihazımız ona uygun değil dedi, zaten doktor muayene boyunca hiç bir şey söylemedi ben sordum organları nasıl gelişimi nasıl bi sıkıntı vs varmı diye, gittiğimize pişman olduk yani 🙄
EmelBG_ tulaye 800 dü sormuştum özelde ,devlette yatırcam insallah .Ama iki katı muayene ücretini çıkarmışlar detaylıda olmustur 1400 felan tahmınımcd .
Nur2bebe Detaylı ultrason ne zaman yapışıyor benim ilk gebeliğim ve ikiz daha 9haftalığım ne zaman yaptırmam gerek
Busenurrr97 Nur2bebe 22. Haftada yapılacak benim ki 18.haftadab sonra yapılıyor herhalde öyle biliyorum ikiz gebelik benimkide
Ayse34_ Yasemiinny nerede yaptırdınız bende istanbulda devlette yaptırmak istiyorum ama randevu sıkıntılı
Yasemiinny Ayse34_ Bakırköy sadi konuk araştırma hastanesinde yaptırdım. 15 haftalıkken normal randevu aldım yeşil alan açılınca daha kolay oluyor randevu alması. Daha sonra 20 haftalıkken felan anca randevu bulabildim. 22+5 ken yaptırmıştım memnun kaldım. Hergün tam 16.00 da kontrol ettim inşallah sizde bulabilirsiniz
silahatun Yasemiinny Sadi konuk için nasıl arama yaptınız il ilçe hastane kadın doğum sonrasında ne diye girdiniz arama kısmına? Zeynep Kamil için antenatal polikliniği seçmek gerek mesela Sadi konukta da öyle mi
Tontonannesi tulaye yarın yaptırıcam devlette canım ücretsiz ama şuan yazan kişilerin fiyatlarına bakıyorum baya pahalı olmuş 1 bucuk yaşında oğlum da var onun zamanında 200 TL ye yaptırmıştım şimdi bedavaya yaptırıcam
silahatun Busenurrr97 randevu bulabildiniz mi? istanbulda hangi hastanelerde var bilen var mı acaba? ben Zeynep kamile baktım ama haftalardır yer bulamıyorum :(( başka hangi hastanelerde var bilen varsa yazarsa muayene yeri adını harika olur
Busenurrr97 silahatun istanbulda değilim ben tokatta yaşıyorum burda doktorum kendi verdi detaylı icin randevuyu
Yasemiinny silahatun İstanbul-Bakırköy- Bakırköy sadi konuk eğitim ve araştırma- perinatoloji- perinatoloji ve anne bakımı olarak almıştım parantez içinde detaylı ultrason yapılmaktadır yazıyor zaten