Piremsesannesi dayanamadım ki ama elimden gelen ne var? Kendimi öldürsem,duvardan duvara çarpsam ne fayda geri getirebilir miyim hayır. Tutunduğum tek şey her anı güzelleştirmeye çalışmalarım,sabırlı olup kızımı her an her yerde mutlu etmeye çalışmalarım vs. 🙏🏻 Kötü anılarımız kadar iyi anılarımızda var, vicdan azabım yok. Aldırmadım, dünyaya getirdim, dünyaya geldiğinde elimden gelenin fazlasını yaptım en iyi hastane doktorundan tutun ay ay gelişim aktiviteleri her şeyine en ince ayrıntısına kadar özen gösterdim.Şimdi bunlara tutunuyorum.Yaşadığım acının etrafına yeni bir dünya kurmaya çalışıyorum.Çok zor çok acı dayanılacak bir acı değil ama mecbursun.Bi doluluk anında öfke patlaması yaşayıp kızıma bişey olursa o hastaneden atarım kendimi demiştim.Atamıyorsun başına gelince bambaşka oluyormuş.Sosyal medyada görünen benim oraya yansıttığım kadarı ama birde bunun perde arkası var.Geçirdiğim sinir krizleri,ağlama krizleri,üzüntüden yakalandığım hastalıklar uzarrr gider. Atlatamadım, her geçen gün daha ağır daha çok yüzüme çarpıyor ama bi yandan da işime geri döndüm,evde yemek yapmaya başladım rutinler ufak ufak o acının etrafına yerleşmeye başlıyor.İnsanız çünkü mecburuz.Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah 🥺