Aslikcbs Sona_zeynalova1 Kaçıncı gebelik haftasındasınız? Doktorunuza hemen bilgi verin lütfen. İğne ve fitil başlatabilir.
Bora5832 Sona_zeynalova1 12 haftalıkken bende de geldi 3 gün sürdü bir sıkıntı olmadı ama yine de doktora gitmenizde fayda var.
Ilahem Sona_zeynalova1 yerlewme qanamasi ola biler.hekime get progesteron wami yazacaq.hekime getmisen hec yoxsa heleki evde hamilelik testi ile oyrenmisen?
Sona_zeynalova1 Ilahem evdə öyrəndim.ayın 9dan testimə 2xətt düşürdü.amma selik formasında bu gün artıq adətimdən 5gün keçdi test eddim 2xətt düşdü.amma bu gün çox az miqdarda qəhvə rəngi axıntı gəldi Qorxdum həkimimə yazmışam inşəallah yaxşı olar
Ilahem Sona_zeynalova1 he inwallah yaxwi olar.qorxma.mwnimde vaxtima 3 gun var test etdim pozitiv cixdi mendede ele biraz lekelenme var bilmirem nedi
Sona_zeynalova1 sabi_sf ağrım yoxdur amma qəhvəyi rəngli axıntı var ama az miqdarda.həkimlərdə deyir normaldır yerləşmə qanamasıdır
NigarH Gizlar mendede 10+4 deyem bu gun oldu axintim. Cox maraglidi niye oldu. Progestan icirem. Hekimime dedim dedi bu axintidan gorxma. Elagedende ola biler