Ormanmeyveli Nefes darlığı, otobüse binince ekstra fazla mide bulantısı, göğüs ağrısı aşırı, gün içinde şekerin düşmesi, kaşık ağrısı adet ağrısından bir tık fazla
Ceynur18 bilgegk benim tam filmlerdeki gibi oldu baş dönmesi ellerimi ayaklarımı hissetmeme ve final bayılma 😃 sonuç pozitif
Dilekky Oturduğum yerde baş dönmesiydi benim ilk belirtim. Sonra reglim de gecikince test yapmıştım.☺️
bilgegk İlk gebeliğim 22 haftalık ölü doğumla sonuçlandı 4 ay korunduktan sonra korunmayı bıraktık 2 buçuk hafta öncesinde korunmasız birlikte yaşadık yaklaşık 5 gündür vajinal akıntı fazlaca,kasıklarımda ara ara olan batmalar yaşıyorum acaba dedim
Gmzbiri bilgegk daha erkenmiş o halde. Biz planlı gebelik düşündüğümüz için ve uyku halim olduğu için idrar testi yapmıştım yoksa regli olacağımı düşünürdüm. Uyku dışında farklı bir şey hissetmemiştim. İnşallah gönlünüze göre olur🙏🏻
2bebeannesiii bilgegk Her ikisinde de adetim gecikti . Ama oğlumda tansiyonum sık sık düşmeye başlamıştı ki normalde hiç düşmezdi ordan şüphelendim .
Beyzafd bilgegk kuzum ben 1 yıldır bekliyorum internetten bakiyorum belirtilere gogus de agri siskinlik falan e oluyor her sey okey bir bakıyorum değilmişim adetle aynı belirtiler sonra adet gunum geçti baktim sancilaniyorum hic de sancilanmam iğne iğne batıyor ama umursamadim hep ümitsiz gördüm korktum aradan 5 gün geçti test yaptım cikti çok şükür hastaneye gittim kese yok sonra hiç gitmedim 6. Haftalik oldu gittim kalp atışını da gördüm 8. Haftada da duyacam insallah 🥰🤰
T_tor Vücut ısım acayip artmıştı geceleri yanıyordun resmen bir de göğüslerimdeki değişiklikler halkaların koyulaşması ve uçların belirginleşmesi ilk bunlarla anladım ☺️