• Gebelik
  • Sorum Sezaryen Olan Annelere💘

Nasıl bir lohusa takım tercih ettiniz ? Alt üst takım mi iyi olur. Gecelik tarzı mi ? Tesettürlüyüm bu arada öneriniz varsa link olarak paylaşır mısınız ? Birde kanama vs olacağından dolayı kaç takım alınmalı ? Teşekkürler şimdiden 🌸

👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻

alonee bende tesettürlüyüm ama ameliyat sonrası ilk gece için gecelik aldım tuvalete gidip gelmem kolay olsun sonra da alt üst aldım düğmeli bide yedek tek alt aldım zaten doğum yapacağım hastane doğum bölümü hep bayan

alonee canım bende tesettrülüyüm bu benim ikinci doğumum olucak nasipse ilkide sezeryandı alt üst takım aldım sezeryan cnkü normal doğumda alttan muane edildigi için etekli giyiyolar ama pantalon daha rahat üstüne uZun tunikler var onlardan al bence iki yakım olsun ikiside pantalon üst olarak geceliğe gerek yok bence

Semaan dikiş yeri açısından gecelikle daha rahat edersin dediler

Ilk gun zaten ayaga kalkana kadar birsey giydirmiyorlar ustunde ortu oluyor kalkacagim zaman gecelik giymistim bir tane de lohusa takimi almistim yetmisti bana

alonee evet bencede kan falan olursa diğerini giyersin zaten sezeryanda 2gün kalıyorsun yeterli bence

alonee logusa takımları zaten belden lastikli degil pantalonu rahat giyersin dikişle falan alakası yok elbisenin ya benimki cok rahattı

alonee giyebilirsen kesinlikle gecelik diyorum ben alt üst takımları da beğendim ama rahatlık açısından öyle rahattı ki kontrol edilirken vs kolaylık sağlıyordu bana 🙈 ben 2 takım değiştirdim 3 takım almıştım yanıma 2 düğmeli alt üst 1 gecelik ☺️

alonee 2 takım pijama 1 gecelik aldım. Depend kullandım akma sızma olmadı zaten o sebeple 1 pijama 1 gecelik kullandım. 1 takım pijamayi hiç ellemedim bile. Kolaylıkla olsun inşallah

alonee Cânım ameliyat sonrası kalkıp yürüyene kadar, ve kanamaz azalıp da depend kullanamaya başlayana kadar gecelik rahat. Sonrasında alt üst takım 1 tane yeterli zaten genelde 2 gün kalınıyor. Ben 1 gün sonra çıkmıştım.

alonee ılk gun boydan gecelık ıyı oluyor bır gun sonra normal alt uste gectım