Ezgievrenn Merhabalar bugün sata göre 7+2 ama bebeğime göre 6+4 üm. Sabahtan beri peceteye az miktarda akintiyla karışık kahverengi akıntılar geliyor. Bu normal mi? Doktora gitmem gerekir mi? Dün gittim çünkü daha yeni her şey normal güzel demişti.
Pijamaskeliler Ezgievrenn gitmelisin bilemeyiz ben daha önce 3 kez kötü şeyler yaşadım bu gebelikte de kırmızı pihtili en başta gelmişti yine dedim kesin bisi oldu ama çıkmadı bisu snra kahveye dondu yatırdılar ne olur ne olmaz die iğneler serumlar fitiller verdiler 2 gün eve gelince kahve devam etti snra durdu şükür 10 haftaya geldik burda herkesin hikayesi gebeligi cok farklı senin için diyorum gitmelisin
TeoMom Ezgievrenn Benim 5. Haftada başlayıp 7. Haftanın sonuna kadar çok ayakta kaldığımda olan açık kahve lekelenmem vardı doktora sorduğumda çöm doğal açık pembe bile olabilir endişelenme dedi ama sen yine de doktoruna haber ver istersen belki progestan başlar canım
Saheser Ezgievrenn ben de de olmuştu çoğu kişi yerleşme lekelenmesi diyor ama doktorlar her ihtimali düşünerek progestan başlıyor doktorunu bilgilendir ben 3. Ay bitene kadar progestan kullanmıştım
Ezgievrenn Pijamaskeliler teşekkür ederim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de olmuştu ama 20. Hafta da falandi. Progesteron verip yatirmisti bir gece. Bu daha erken olduğu için sormak istedim.
Haticegg Adet tarihime göre 7+4 olması gerekirken bebeğim 5+5 çıktı, kalp atışı duyulmadı, 4 gün sonra tekrar gideceğim. Sizinde farklı çıkmış tarihler, embriyo göründü mü?kalp atışı duydunuz mu?
Asiye21 Haticegg geç döllenme olduğu için olabilir. Benimde öyle oldu 7. Haftada duydum kalp atışını ve herşey normaldi.
Nzziss Haticegg geç döllenmedir ilk çocuğumda benim de öyle idi. Doktor daha sonra bebeğim gelişimine göre düzeltilmiş adet tarihini söyler ve ona göre devam edersin canım. Benim 26 mayıstı son adetim ama doktor 7 haziran olarak düzeltmişti
Haticegg Lütfen cvp verin ben artık kafayı yicem düşünmekten, benim gibi birinin yaşadıklarını duymaya ihtiyacım var!!!!!!
Ezgievrenn Haticegg canım regl tarih son tarih 25 Mayıs ama geç döllenmeden dolayı olduğunu düşünüyorum bir kaç gün oynama var. Kalp atışı kese falan herseyi guzeldi çok şükür. Sadece lekenme olunca bir tereddüt ettim. İnşallah sizde duyarsiniz 1 hafta sonra
Asiye21 Haticegg Tabiki. İsterseniz bi hafta falan bekleyin. Hem bebeği görürsünüz hemde kalp atışı duyarsınız. Muhtemelen geç döllenme olmuş benimki gibi. Canınızı sıkmayın.