Emotion07 Kızlar 21 haftalığız şu an bebeğin bütün eşyalarını hangi haftada tamamladınız almaya başlasam erken mi geç mi karar veremiyorum siz ne zaman alışverişi tamamladınız 🙄
Mrv135 Emotion07 Hiç erken değil. 29+2 bitmiyor eksikler. Bir gün de toplu bir ebebek alışverişi yapıcaz galiba ağustosta. Bence hemen başlayın benim kıyafetler nerdeyse tamam ama işte ıvır zıvır sürekli eksik çıkıyor.
Derya Emotion07 her şey hemen alınmıyor o yüzden ufaktan başlayabilirsiniz aldıkça eksiği çıkıyor inanın asla bitmiyor🌸
Srdm Emotion07 ben 12 haftadan beri yavas yavas alıyorum canım su an 21 hftalık bi tek kücük seyler olarak banyo filesi deterjanı şampuanı tırnak makası vs bu tarz seyler ve odası kaldı
asilannesii Emotion07 ben 12 haftalığım bundan sonra başlayacağım. O kadar çok zam geliyor ki. İstediğim bebek arabasına 2 günde 2 bin lira zam geldi bir yandan almak lazım yoksa hiç alamaz hale gelcez.
Emotion07 Mrv135 Haklısın indirimde ne görürsem.kapmaya çalışıyorum malum gün geçtikçe artıyor fiyatlar 🤦🏻♀️
Mrv135 Emotion07 Evet beğendiğim bebek arabası Nisanda 6 bindi şimdi 11 bin olmuş daha da o arabayı alamam artık 🤦🏻♀️
incitanem94 Emotion07 21de başladım 28de her şeyi tamamdı. Hem tamamlayınca kafam rahatladı hem de sonraya bırakmamışım iyiki diyorum şimdi her şey gözümde büyüyo çünkü
Deletedmom727272 Emotion07 hem zaman hem de bütçenizde uçurum oluşmadan başlayın derim. Gün geçtikçe zamlanıyor büyük parçalar
DemirinAnnesiiii Emotion07 33 +4 olduk şuan neredeyse bebeğin bütün herşeyi tamam sadece penye battaniye ve bi kaç tane patikli alt alacağım
Nskyhn Emotion07 28 oldum bugün. Geçen hafta her şeyi bitti. Mama sandalyesine kadar hazırız. İyi ki bitmiş. Zam üstüne zam. Her yerden favori yapmıştım anında indirim olunca aldım ve bitirdim çok şükür. Umarım sizde bir an önce bitirirsiniz