Eyll64 Merhaba, 7 haftamda ilk kahvrengi lekeyle basladi hastaneye gittim pruluyon igne yaptilar, serum taktilar 1 hafta sonra çok yoğun bir kanama yaşadım ben bebek düştü sandim hastaneye gittim iki doktorda ameliyattaydi o kanamayla 2 saat onlari bekledim ve bebek dustu dedim cunku lavaboya gidince bir sey düştü ben ne oldugunu anlamadim doktor hemen kalp atisini acti düşmemiş dedi o kan pıhtısıdır dedi progestan başlattı ve 3 günde bir yaptığım pruluton iğne tam 3 ay dolana kadar kullanmam gerektiği söylendi protestan vajinal yoldan fitil olarak kullandim bunu doktorum önerdi bu şekilde çok daha faydasini gördüm o üc aylık süreçte kendime elimden geldigince dikkat etmeye çalıştım tecrübeli insanlarin fikirlerini sordum bir arkadasim bana eger nasibinde yoksa sen onu pamuklara da sarsan gider dedi ama nasinde varsa o bebek gitmez dedi bende elimden geleni yaptim ve çok dua ettim Allah’ım bebeğimi emanetleri zayi etmeyen sana emanet ediyorum dedim 3.ayda düşük tehlikesi geçmişti ilaclari bıraktırdı 4.ayda plesentada kan birikmesi oldu tekrar protestan başlattı 20.haftaya kadar kullandim yine kendime dikkat etmeye devam ettim 20.haftada biraktirdi 6 ve 7. ayım normal geçti 8.ayda erken doğum tehlikem başladı ve tekrar progestan kullanıyorum ve yine yatak istihirati yani bunlari anlatmamin nedeni nasibi varsa kaliyor bir sekilde sizinle içinizi ferah tutun ilaçlarınızı düzenli kullanın ve doktorunuzu kesinlikle değiştirin.