Kartaaneesiii Sofistikee adet sancısı gibi dizlerime ve alt karnıma vuruyor. Yalancı olduğunu şurdan anlıyorum ya uzun sürüyor ya düzensiz oluyor . Doğum sancısı ise düzenli olarak gelip giden bir sancı
Kartaaneesiii ruveydataskin evet ondan da olabilir bende bir kaç yerde doğum belirtisi olarak okudum bebeğin gelişi için vücut kendini hazırlıyor diye bakalım artık 🥰
_momy_ Mnk16 bilmiyorum bebiş kan serumu nasıl ama ben serumun içine ferinjit adında bir ilaç aldım onu kattılar seruma sonra damardan aldım o şekilde oldu kan serumu nasıl onu bilmiyorum pazartesi tekrar değerlerime bakılcak eğer artış olmamışsa bir doz daha alıcam benim çok düşük çıktı depolarım full boşalmış doktırum ne sezeryan ne de normal doğumu kaldıramazsın ben seni toparlayamam göze de alamam bu durumu dedi
Bulut16 37+5 olduk bizde ilk gebeliğim genital bölgeme bıcak saplanır gibi bi agrı giriyor, kasık ağrılarım bebek büyüdügünden yan ağrılarım yalancı sancı omudur ? Sanırım beklemek daha çok korkutuyor benı 😬
Ergullll Kızlarr bende 37. Deyim öatı muayenesi henüz olmadım ama aşırı çok korkuyorum ilk gebeligim .dpgumdanda korkuyorum😄😄 birde size sormak istedgım şu benım 3-4 gündür adet olacak gibi agrılarım var sık sık degil ama gün içinde aniden yokluyor beni bunlar yalancı sancı olablırmı