crazymommy Kızlar evime yakın eczanede kaset test var sadece, regle 4 gün kala kaset testte çıkar mı? Kaset testle regl öncesi hamileliğini öğrenen oldu mu ?
Muzlupuding crazymommy erken gebelik testiyle çıkabilir belki ben adete 7 gün kala kan testi ile öğrenmiştim :)
Eldgrn crazymommy geç dollenmeyse çıkmayabilir canım en iyisi adetin gelsin öyle yap yoksa yanlış cevap alabilirsin
Afraaaa crazymommy kaset testler adete 2 gün kala öğrenmiştim dollemeyle alakalı bir durum bu canm cikadabilir çıkmayadabilir🤭
Muzlupuding crazymommy ben kaset testi tam adet günümde yapmıştım net kırmızı çizgi vardı eğer sen bi kaç tane daha alabilirim dersen adetine kadar al üst üste gün aşırı dene koyulaşırsa rengi gebesin demektir :) beklemek istemiyosan bu da olabilir
Eldgrn crazymommy ay canım sorma testte pozitif görürsün inşallah ama onla bitmiyor maglesef keseydi bebekti kalp atışıydı 1 ay sonra çağırıyorlar o ara iyi mi nasıl merakı bitmiyor biri bitiyor biri başlıyor ben şimdi 8+2 yim geçmiyor zaman daha 11 haftada testlere gidicem öyle uzayıp gidiyor liste hele bide şu günler hiç geçmiyor
nurtanesiiii Iki tane test aldım hem erken hem kaset test erken almana gerek yok bence çünkü cikacaksa kaset testte de çıkıyor erken gebelik testine fazla para verme iki tane kaset test alabilirsin🙏
crazymommy Eldgrn Evet canım ama sonucunda çok tatmin edici birşey geliyor beklerizz bizz 😂🥰🥰 Sağlıkla gelsin kuzucuk ♥️😊