Muallime_97 Hilalplncgllr_ Kızılay hastanesine yaptırdım herşeyine bakmıştı yaklaşık 1 ay önce gittim 400 tl idi.
Ozlm0916 Hilalplncgllr_ erciyes hastanesinde bilal arık 500 tl ye yaptırdım çok memnun kaldık tavsiye ederim 😇😊
Minigim38 Hilalplncgllr_ hüma hastanesi prof Mehmet tayyar a yaptırdım cok memnun kaldım yine olsa yine yaptırırdım bebeğin kalbinin nasıl kan pompaladiginı bile gösterdi tüm organlarını bize tanıttı burası bebeğin böbregi rahmi vs vs. 750 tl ydi üstelik
Atlasmommy Kızılay hastanesinde yaptırdım çok memnunum her şeyi detaylı anlatan 3 sayfa verdi. 400 TL tutmuştu ama şu an ki fiyatını bilmiyorum
Muallime_97 Gamzemm- Şerif ışın diye bi doktordu instagram hesabi da var bakabilirsiniz isterseniz ben 24. Haftada gitmiştim önceden randevu almak gerekiyormus doktor da 24. Haftanın sonuna kadar bakıyormuş
Motherbabys Hilalplncgllr_ Ben Tuncay Özgün gittim yaklaşık 2 hafta önce 1 saat sürdü muayenesi bütün organlarını damarlarını vs herseyi ayrıntısına kadar söyledi CD sinide verdi memnun kaldım önceden randevu aldığım için 750 tl ödedik sekreteri 900 olacak demişti