csmaknc 36+0 Kavun olduk biz 🍈 son 28 zaman daralıyor ilk gebeliğim ve farklı duygular içindeyim minicik olacak kesin minik diye durmadan ağlarım kesin doğunca 😂😂😂 allah herkese kolay doğum versin sağlıklı güzel ömrü olsun bebişlerimizin
2bebe1gebe csmaknc 35+2yim uygulamaya göre son 33 ama sezaryan olacağım için hemen hemen bi 15-20günüm falan var😂doğursamda kurtulsam kafasındayım artık
csmaknc Eldgrn Oy maşallah zaman çok hızlı geçiyor canım insan hiç anlamıyor bende 2-3 aylıkken hep acaba bu haftaları görecek miyim diyordum çok şükür rabbime çok çabuk geçti zaman
aysenur_23 @csmaknc 37+4 olduk bizde son 17 gün 🙈 garip duygular içindeyim benim de ilk gebeliğim bazen korku arada stres heyecan nasıl olacak bilmem 🐣 sağlıkla gelsinler de inşallah bu günleri unuttursunlar 😂
csmaknc 2bebe1gebe bende 38 den 39 dan önce gelsin istemiyorum ciğer gelişimi o zaman daha iyi tamamlandığı için ama benim oğkuşum biraz aceleci gibi karnım düştü doğum pozisyonun da bel ağrım falan var nst de sancı çıkmadı ama
Merveofs 35+2 ama en son 1 hafta da ilerideydi bebito. Son 33 görünüyor ama her an bir sürpriz yapacakmış gibime geliyor nedense 🙄🤭
csmaknc Merveofs Bizimde ileride 36 yız ama 37 gözüküyor artık iyice karnımın altında kafasını oynatmasını hissediyorum gelecek herhalde 🙂
Eldgrn csmaknc ay valla geçmiyor zaman bı dahaki doktora 11 hafta civarında gidicem ona da çok var daha 7+1 Ken gittim bu günleri zor ettim daha
Merveofs csmaknc benimki de hep sağ boşluğumda bir şeyler yapıyor ama hiç neresi olduğunu anlayamıyorum 😄
2bebe1gebe csmaknc benim eski sezaryan dikiş ağrılarım çok yoğun geçen hafta hastanede falanda yattım doktorum 37den önce alamam 39 u görmek isteriz ama ağrıların byle giderse 37 sonrası sıkıntı değil 37den önce solnum sıkıntı çekebiliyorlar dedi inşallah da 37-38 arası olur doğumum 1 gün dayancak gücüm bile kalmadı😐