elifffff1601 Humannrle Rabbim gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda güzel haberler alirsin inşallah 🤲
Seymaakkuzu _y0 hcg ye baktıramadım canım işden izin alamadım o yüzden yarın direk doktora gidicem hala adet olmadım ağrım yok kanamam yok inşllh değerim yükselmiştir bir umut işte benimkide
Humannrle Bbsrrr doktorum tatilde canım tlfnla konuştum çarşamba günü femara başlayacağım yine pazar akşamı sonunu icip 1 eylülde yumurta takibine gidecekmisim
Humannrle Bbsrrr doktorum tatilde canım tlfnla konuştum çarşamba günü femara başlayacağım yine pazar akşamı sonunu icip 1 eylülde yumurta takibine gidecekmisim
Asyabuse Vogel benim çatlatma iğnesinin 13. Günü hiç çıkmamıştı hamile de değilmişim zaten 😇 bence hamilesinnnnn iki gün arayla aynı hastanede kan ver canım artışını takip et 🌸🌸🌸 hayırlı olsun 🥹🥹🥹
Asyabuse Vogel kız allah ne etmeye bende yeni sanıyorum 15 temmuzmuş 😂😂😂😂 günler sonra gelen yorumlarla başa çıkmış görünce heyecandan sevinçten hemen hemen yazdım 😂😂
mom_3 Michail merhaba bende 12. gün yaptim negatif ve o gün 2 gün boyunca lekelenme yaşadım simdi o lekelenme yok bugun 15. günüm test yapamıyorum korkudan