Bsrnura son adet tarihim 19 Şubat’tı adetim 3 gün sürüyordu dedi 5.gün kullan falan tamam dedim 1 hafta falan bekledim yumurta takibim yapıldı 5 Mart’ta iğne oldum 16sında ilk kaset testimi yaptım 21 Mart’ta kan verdim 780 değer gördük ben de açıkçası pek umutlu değildim ya tutarsa kafasında ilerledim pek umutlanmadım bide kafaya takmama çok önemliymiş onu fark ettim yumurta takibi sırasında kanda öğrenene kadar yeğenime bakıyordum zihmin falan tamamen uzaklaşmıştı bebek konusundan onun da faydasını gördüm sanırım ya da psikolojik olarak tam bilmiyorum 🤗 en umutsuz çaresiz olduğumuzda Rabbimiz bizimle hiç umutsuzluğa kapılmayın ben 25 yaşındayım daha nişanlıyken bana dediler çocuğun olmaz tüp Bebek bile tutmaz sende boşuna uğraşma çabalama bile dendi ama Rabbim bir değil üç Can nasip etti herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünüzden geçenleri birer birer yaşatsın ❤️
Çatlatma iğnesi sonrasında 6 Mart’ta ilişkiye izin verdi doktorumuz 5 gün boyunca her gün gece denedim sonrasında 1gun boşlukları oldu en son artık dedim 10 gün oldu yeter o şekilde değerlendirmiştim yatmadan önce birlikte olunca sanki daha az akıntım oluyor gibi geliyordu o şekilde oldu bebişler 🤗