2prensesannesiiii Vogel hamilesin canım çok yeni sağlıcakla artar inşallah umarım sağlıklı gebeliktir🙏🏻
Vogel 2prensesannesiiii çok teşekkürler inşallah şuan tatile çıkıyorum döndüğümde dr a gidicem inşallah yükselmeye devam eder😍 allah herkese nasip etsin
mom_3 arkadaşlar merhaba bugun çatlatma iğnemin 11. günündeyim 9-10. günlerde negatifi gördüm kaset testte bugun kaset testte negatif ama erken gebelik testi de yaptim cok cok silikti sizce gebelik var midir
Vogel mom_3 demek ki etkisi sıfırlanmış bundan sonra pozitif çıkarsa gebelik var demektir. Yarın sabah ilk idrarla kaset test yapın bence
mom_3 daha doğrusu erken gebelik hayalet çizgi cıktı normal kset testim negatif erken gebelik mi yanıltıyo acaba beni?
Vogel mom_3 burada erken gebelik testi pozitif çıkarken hamile değilmişim diyen çok okudum o yüzden kaset test yapın dedim benim erken gebelik testi ile bir tecrübem yok malesef. Hakkınızda hayırlısı olsun:(
Michail Vogel ben catlatma ignesinin 11 gunu test negativ 14 gunu pozitivdi inşallah sizdedi vardir saglikla gelsin miniyiniz
mom_3 Michail merhaba bende 12. gün yaptim negatif ve o gün 2 gün boyunca lekelenme yaşadım simdi o lekelenme yok bugun 15. günüm test yapamıyorum korkudan
Vogel mom_3 evett hamileyim💗 4. Kez femara kullanışım ve 2. Çatlatma iğnesi kullanışımda hamile kaldım. Şuan 8haftalık hamileyim çok şükür🌸
Humannrle elifffff1601 bende ayın 5nde catlatma iğnesi vurdum sabah 11. Günüm olacak nolur dua edin benimde tutmuş olsin 🤲 3yumurtam büyümüştü 22mm olmuştu doktor ikiz bile tutabilir dedi 12 saat sonra ilişki önerdi ben 74. saat değerlendirebilirim 🥺