Vogel Kızlar bugün 12. Günüm sabah ilk idrarla testim bu şekilde çıktı hemen 2 dk içinde göründü. Kan verdim sonuç şimdi çıktı 44.5. Sevinmeli miyim artık iğnenin etkisi değildir diye düşünüyorum ne diyosunuz hamile miyim??
benimmdunyamm Vogel hamilesin 🥰benim 11 gün bile testte negatifti kan da 2 di negatifti hayırlı olsun daha çok yeni
Emedko Vogel bence var . Kanda da çıkmış zaten . Hayırlı olsun ❤ 2 gün sonra tekrar kan verip yükselişe bakarsın
elifffff1601 Vogel tebrik ederim benimde aynen böyleydi 12. gun 40 ile öğrenmiştim vee bnde çatlama ignesi olmustum igneden dolayi ikizlere hamileyimm bu duruma dikkat edin ikiz olabilir ben ikiz oldugunu cok sonradan öğrendim vee eger ikizse beni bulun 😆☺️☺️
Vogel benimmdunyamm benim 9. Gün pozitif 11. Gün pozitif ve bugün 12. Gün pozitif çıkınca kandan baktırayım dedim. Ayy inşallah 1.5 yıldır bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim de değerlerim yükselir🙏🏻
Vogel Emedko çok teşekkürler inşallah uzun zamandır bu anı bekliyorum pazar günü tekrar aynı yerden kan vercem
Vogel motherofcats ben de kalmaz diye düşünüyorum ilk çatlatma iğnesi oldugumda 10. Gün adet olmuştum. İnşallah pazar günü değer artsın da:)
Symkr Merhaba benim de çatlatma iğnesinden sonra 7.günüm önceki günlere bakarak daha silik çıktı sonradan tekrar yükseliyor mu
Vogel Symkr önce silinip sonra tekrar yükseliyormuş benim 9. Günden beri pozitif demek ki 9dan önce sıfırlanmış. Kişiden kişiye değişir ama belki
Kadriyearslan Pozitif hayırlı olsun benim iğnenin 10.günü kaset testte negatif çıktı 11.gün kan verdim beta 16 ile öğrendim 14+4 bebeğim şimdi ☺️
Humannrle elifffff1601 bende ayın 5nde catlatma iğnesi vurdum sabah 11. Günüm olacak nolur dua edin benimde tutmuş olsin 🤲 3yumurtam büyümüştü 22mm olmuştu doktor ikiz bile tutabilir dedi 12 saat sonra ilişki önerdi ben 74. saat değerlendirebilirim 🥺