aylakiral meraba canim bizde 4 ay önce geçirdik eşim iş için şehir dışına gitmişti otelde kaldı oradan bulaştı galiba önce eşim sonra kızım kaşınmaya başladık özellikle geceleri artıyordu sonra eşim eczaneden bir ilaç aldı rengi çok kötü çok kötü kokan onu kullandı üç gün sürekli sürdü duş almadan ama o pek işe yaramadı ben cildiyeye gittim bize özel bir karışım verdi 4 lunkarisim kükürtlü fln sonra ailece gittik hepimiz önce banyo yapıp sonra tüm vücuda sürdük ayak altlarına kadar ve o karışımı 3 gün boyunca yıkanmadan tekrar tekrar sürdük.bu sırada ben evde ne varsa herşeyi oyuncaklari fln kullanmadığım eşyaları posetleyip kaldırdım .hergun battaniye kullandım ve hergun yıkadım 90 derecede herşeyi halıları halı yıkamaya verdim koltukların üzerini ortu örtüp onlarında sürekli yıkadım .3 gün sonra duş aldık .sonra bir hafta sonra tekrar aynı kremi sürdük ama bu karışım diğer eşimin aldığı kadar ağır kokmuyor ve rengide kötü değdi .sürünce ciltte belli olmuyordu .birinci kullanmada zaten kaşıntı kalmamıştı ama ben tekrarlaması diye ikinci kez kullandım .geçtiğinden emin olduktan sonra tüm eşyaları başka odadan çıkarıp yikayip öyle kullandım ama bir aya yakın oyuncakları dahi açmadım.sonucta 15 günde kurtulduk .ve beyaz sirke ilede sürekli heryeri sildim. Makineye bile beyaz sirke koydum.kendime bile siktim