Seyma950 Kızlar gaziantep de olupta özel hastane doğum ücretini bilen varmı kaç tane aradiysam bilgi vermiyorlar
_akalin3 Seyma950 Liv (docent haric) 4500 normal 5500 sezaryan biliyorum aslında kımı arasak söylüyorlar sıze niye söylenmemiş
Gamze_toydemir Seyma950 Ozel hayat hastanesi ilk çocuğa sezaryen 3300 dedi normal hakkında bilgi vermedi
Sevensevilen _akalin3 Liv ile dün görüştüm . İkisine de 5500 ₺ dedi . Polis -öğretmen başka hangi meslek grupları var bilmiyorum %25 indirimi var 4125₺ e denk geliyor
Kartaaneesiii Ddmylmz canım yakın zamanda sordun mu çünkü bu haftalarda muayene ve doğum ücretlerine zam geldi, eğer bu son fiyatıysa koşa koşa live giderim 😅
Ddmylmz Kartaaneesiii Her hafta gidiyorum artık son ayımızdayız Muayene şuan 340 tl Eda hanım için doğum da şuan 5500 bizim anlaşmamız var %20 indirim oluyor
lawyermoms Qnl 3 ay önce fiyat 8 bindi. Normal-Sezeryan değişmiyordu. Tabiki doktora görede fiyat değişiyor. Hatice Ender Soydinç için bu fiyattı. Diger doktorlar 5500 demişlerdi