Elvanguzel Arztmn 36 haftayı doldurmuş 3 gün geçmiş 37 den gün almış 3 gün sonrada 37 dolmuş olacak 38 den gün almış oluyor 🤗
ZeynepAren Semaan 36 hafta bitmiş 37. Haftanında 3 günü geçmiş bile demek oluyor. Yani 37. Haftanın içindesiniz ama söylerken biten hafta söylenir yani 36 haftalıgım diyebilirsiniz :) aynı yaşımızı söylerken bitirdiğimiz yaşı söyledigimiz gibi düşünün:)
Canancndn Semaan @Michail @ZeynepAren Katılıyorum. kendiniz de ilk regl gününüzden sayıp hangisi bitmiş bakabilirsiniz. Şimdi baktım saplamasını yaptım mı diyim bilemedim😂 İlk regl gününden sonraki haftayı 1 deyince 1 bitmiş oluyo 1 + 23456 diye gidiyo
csmaknc Semaan Benim doktorum yeni 36 olmuş gibi değerlendiriyor ama Kaan Kocatepe diye bir doktor var o 36 bitmiş 37. Haftaya geçiş olmuş diye değerlendiriyor karışık 🙂
Bebekdelisi Semaan benım erken doğum riskim vardı canım 37 H bitsin alıcam dedı 37+0 bitin sayıp acıl aldı yanı sen 37 H içindesin bitini 37+0 oluyor 37+1 mesela 37bitmiş 38 den 1 yemıssın
Semaan Bebekdelisi Ozlemyeni Tamamdır şimdi anladım yaa 🤣 hamilelik bitecek daha yeni anladım oda güzel