Brglyksk_ Adetten bittikten bir hafta sonra şiddetli göğüs hassasiyeti agrısı neden olur daha önce hiç yaşamadım adetime yakın yaşardım gebelik belirtisi mi acaba ?
cgnduru Brglyksk_ benim sanırım 6. Haftada falan şiddetli ağrı hassasiyet baslamisti birkaç hafta sürdü yürürken bile tutuyordum hatta sonra geçti. Olabilir canım oda bir belirti
Vogel Brglyksk_ yumurtlama belirtisi de olabilir bazı insanların yumurtlamadan başlayıp adete kadar yoğun göğüs hassasiyeti olabiliyor
Melikemercimek Brglyksk_ benim öyleydi canım ben de şüphelenmiştim daha önce hiç yaşamamıştım çünkü öyle hassasiyet acı.
ikicocuk_biranne Brglyksk_ benim ilişkiden bir hafta sonra hemen başladı ve iki üç hafta falan da vardı adetime.. kişiden kişiye göre değişir. İlk kızımda ise adetime yakın ağrımıştı
Brglyksk_ ikicocuk_biranne aynısı yaşıyorum suan 1 yıllık evliyim çocuk istiyoruz uzun zamandır haktan hayırlısı olsun 🥰
ikicocuk_biranne Brglyksk_ adetim bir gün gecikmişti hemen erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı akşam eşime sürpriz yaptıktan sonra hastaneye gittik kan testi yapıp değerimi öğrenmeye ( 2. Gebeliğim ikisinde de aynı oldu)
haticenurrr Brglyksk_ gebelik belirtisi olabilir ama adete 15 gün varsa yumurtlama oldugu icindir canım çünkü daha döllenme bile olusmamıstır