Slmkhrm ben de arc bebekle oynadım baya. O whatsaptaki kişiyle dün aksamdan beri konusuyorum uğrastırıyorum onu. Ve sana cok üzüldüğüm için ......Şimdi ben hamileyim. Ve benim gibi birçok hamile kişinin günahına giriyosunuz bu şekilde saçma sapan amatör bi siteden satış yaparak. Yani millet ne hevesle bakıyor durumu olmayanlar bu gibi indirimleri bekliyor ama siz 3 kuruş için milletin günahına giriyosun sadece anne değil bebek hakkı kul hakkı bunun hesabını Allaha nasıl vereceksiniz ? Dolandırdığınız hangi kulun hakkını nasıl ödeyeceksiniz ? Allahtan korkunuz yol vicdanınız da yok insanların sadece parasını değil hayallerini de çalıyorsunuz. Ve inanın bunun hesabını hiçbir zaman veremyceksiniz dilerim Bir hamile olarak doğru yolu bulursunuz milletin size vereceği 3 kuruşa tenezzül edip milleti üzmezsiniz! 😊 yani saf biri olsam şu ödeme sistemine inanıp size bebeğim için ayırdıgım parayı yedircktim siz gülcektiniz ben ağlayacaktm. İnsaf be insaf. Sizin gibi insanlar bu dünyada yaşamayı haketmiyor hepiniz geberseniz de milletçe rahat etsek. Ama Allahın adaletine inanırım , biliyorum yaptıklarınız çaldıklarınız sizden öyle bir çıkacak ki. ( hamilenin duası kabul olurmuş ) o yediğiniz haklar sizden kan kusarak çıkacak 🙏 Dilerim allahtan hiçbir hamilenin ahı da yerde kalmasın. Şimdi kolay gelsin size.
Yazdım ve engelledim🙏