Slmkhrm Melike2305 malesef dolandirildik adamlar siteyi değiştirmiş ler ve tel no yu iptal etmişler savcılığa suç duyurusunda bulunduk
Slmkhrm ftmfts yani anlamadım ki öyle cahil insanlar da değiliz aslında ben ogretmen eşim de avukat ama demek insanın basireti baglaninca......😦😦😦
Slmkhrm Kenanizm18 o siteyi kapatmislar daha doğrusu sadece adını degistirmisler arc bebek olmuş yeni adı ama içerik felan hep ayni
Mvisss9 İnstagramdan ifşa_dolandirici_sayfalar a yazıp delil gösterirseniz ulaşmaya çalışıp mağduriyetinizi gidermeye yardımcı oluyorlar hemde bilgilendirip daha fazla mağduriyeti engelliyorlar
Meryem34 Slmkhrm hat da çıkarmış olabilirler hemen kontrol edin yengemin nüfus cüzdanını çalmışlardı hatlar çıkarmışlar polis gelmişti kapısına karakola götürdüler yengemi hatla iş çevirmişler Allahtan hemen bildirmişti serbest bırakıldı
Slmkhrm Kenanizm18 ilk jeton düştüğünde ben de çok üzüldüm ama şimdi biraz daha toparlandim yapacak bişey yok bir musibet bin nasihatten evladir derler
dilanbartos Ben tahmin etmiştim ama söylemek istemedim. Çok geçmiş olsun. Öyle internette %50 ve ğzeri indirim gördüğünüzde inanmayın. Hele ki ekonomi bu kadar kötüyken indirim değil zam yaparlar.
Slmkhrm dilanbartos valla çok haklısın ki ben almadan önce diğer tüm sitelere baktım hepsinde 1200 tl idi nasıl bir basiret bağlanması yasadiysak artık
bhdrrabia Slmkhrm içini karartmak gibi olmasın ama ödeme işlemini çok sakat yapmışsınkz bence bankayı arayıp her ihtimalr karşı kartı kapattırın bu bilgiler önemli ve gizli tutulması gereken bilgiler ki siz bide resmini atmışsınız