kbradefnem60 Slmkhrm iptal edebiliyosanız kısa sürede bankayı falan arayın isterseniz çekim yapamasnlar inşallah alamazlar paranızı😞
Slmkhrm kbradefnem60 canim senden rica etsem whatsap konusmalarinizin ekran resmini bana atabilirmisin çünkü bizim ödeme hala provizyonda görünüyor iptal edebiliriz belki
Puhukuzusu Slmkhrm Bankanızı arayıp durumu anlatsanız aslında, provizyonda çünkü. Belki onlar yardımcı olur. Dolandırıldığınızı söyleseniz
Ceyfer Slmkhrm simdi beraber yaptiniz ya bisey olsada agzini acamaz dedigin gibi sen tek yapsaydin vah haline 😄
HasretEmre Siteye giriliyorda, site çok amatör gözüküyor umarım korktugunuz başınıza gelmez bence direk müşteri hizmetlerini arayıp işlemi iptal ettirin böyle kurbanlık koyun gibi bekleyeceğinize iptal edin derim nacizane tavsiyem
Babies16 kbradefnem60 iyi bari askeri dolandirmiyorlar hasasslar o konuda 👍ne garip dolandiriciymis bunlar ya 🤔
kbradefnem60 Babies16 askerde olsa sivil de olsa yaptıkları cok kötü bisey allah firsat vermesin bunlara😞
Kenanizm18 Güvenlik istedigi icin kimi arkadaşların telefonu güvensiz algılar ondan giremiyor olabilir. Merhametli dolandırıcı sekli dedikleri bu olsa gerek cok üzüldüm şuan :/
Kenanizm18 kbradefnem60 canım konusmayı bana atabilme imkanın var mı instagramdan. Dolandırıcı ifşa sayfasına yaZdım kanıt istiyorlar isminizi kapatırım.
Elifdilara Daha fazla vakit kaybetmeyin bence instagramda ifsa_dolandirici_sayfalar var ona sikayet edin.gerekeni yapacaktir
Bilge35 Slmkhrm canım o bilgileri neden verdiniz. İsteseler o bilgilerle herseyi alabilirler. Hemen internet alışverişine kapatın kartınızı ve sonra iptal ettirin.