mrveyvz Slmkhrm Kimlik fotoğrafı neden onu anlamadım ki madem internet üzerinden kredi kartı seçenekleri falan yok havale veya eft gibi bir seçenek neden sunmuyorlar? Bana kimlik istemeleri enteresan geldi canım kartınızı bi kontrol edin.
Slmkhrm mrveyvz biz de çok şaşırdık ama bi kereligine yaptık valla bekleyip gorcez bi de sanal kart kullandik ne olur ne olmaz
Hilosko Canim kayin babamin karti yaninda degildi kartin resmini verdik ordan cekmisti parayi dukkan sabibi hemen kotuye yorma ama bankaya bildir ne olur olmaz
Harunnisa Slmkhrm yorumlarini okudum alanlar memnun ama bu fiyata abu atabalardan var yani birtek 1200 ddgil ayni arabayi bende 685 bulmustum suan rekabet icinde olduklari icjn indirim yapmis olabilirler kapida odeme var ise dolandirilmamissinidr
Harunnisa Slmkhrm insallah dolandirilmamissinizdir kapida odeme ile alin bu tür ürünleri dolandiricilar etrafta fink atiyor nasil guvenipte kart numaranizi falan yollayabiliyorsunuz
Habibeseyit Slmkhrm canim şimdi bende baktim valla çok uygunuma gitti eger gerçekten iyi bi siteyse bende siparis vermek istiyorum acaba seninki ne zmana gelir ona göre banada yazardım kalitesini felann
Slmkhrm Habibeseyit canim benim yarın kargoya verilecekmis iki gün içinde elimde olurmuş gelince ben sana yazarım yine
Esraakks Slmkhrm dolandırıcılık söz konusuysa kartla alışveriş yaptıysanız bankayı arayıp chargeback yaptırarak paranızı geri alabilirsiniz aklınızda bulunsun
mgmg1 Ben anlamıyorum böyle bi devirde nasıl böyle birşey yapabiliyosunuz? Kart bilgilerini göndermek kimlik ön yüzü falan göndermek çok garipsiniz gerçekten inanamıyorum. Biz havale eft yaparken tereddüt ediyoruz kapıda ödeme olmadan alışveriş yapamıyoruz, kart bilgisi isteyene gönderiyorsunuz pat diye. Adamlar da şaşırmıştır ne kadar kolay oldu diye. Geçmiş olsun arayın da kartınızı kapattırın işlem yapılmadan.
Slmkhrm mgmg1 kapıda ödeme yoktu bi de sanal kart oluşturup onunla alışveriş yaptık daha sonra da iptal ettik kartı
Slmkhrm Rumis yaa ödemeyi yaptıktan sonra güvenlik amaçlı istediklerini söylediler yoksa en başta bilsek biz de almazdik
Slmkhrm @ftmfts, @mrveyvz, @Zeynp ve @Harunnisa arkadaşlar haklısınız biz de çok tereddüt ettik ama kendimizce de önlem almaya çalıştık 😯😕 söyle ki bankayı arayip bilgilendirdik onlar da eğer güven sorunu yaşıyorsanız isterseniz sanal kart oluşturun sadece bu alışverişe özel daha sonra iptal edin dediler biz de öyle yaptık yani eğer dolandirilmissak bile 600 tl dolandirildik ve bunu da göze aldık artık 😯 bakalım yarın kargoya vereceklerini söylediler iki güne elimde olurmuş gelirse size tekrar yazarım
Esilaminel Slmkhrm sanal kart ile yaptiysaniz sorun yok dediginiz gibi 600 TL dolandirilirsiniz ki tabi oda ciddi bir rakam insallah sorun cikmaz... Guzel gunlerde kullanmaniz dilegi ile...