1Gunes Kızlar bugün 7 haftalık hamileyim ama sık sık idrara çıkıyorum yarim saati bulmuyor yani her lavabo arası neden böyle acaba en son 3 haftadır hep böyle 🤔
Ozgekaraoglu 1Gunes Sen birde son ayı gör 😂 bugun hayatı sorguladım 😂😂eşime akşam ben gidiyom dedim yinemi tuvalete dedi sen düsün 😂 bebenin kafa kanalda ne rahat rahat ıkına biliyorum , ne rahat rahat oturup çiş yapabiliyorum 😂🤦🏻♀️
Yahsialeyna 1Gunes 5+2yim az önce eşime ben yıldım lavaboya gitmekten dedim demekki daha ilerde kapısında yatıcam 😂😂
1Gunes Huriye1996 yaa 😔 bense acaba enfeksiyon falan mi var diye düşündüm 😔 nasıl düzelecek o zaman soğuma kadar bekliyck miyiz 🤣
Huriye1996 1Gunes son aylarda daha çok oluyor dediler, bende enfeksiyon da yok baskı hissediyorum kosuyorum wcye hemen 😃
1Gunes cgnduru ayy maşallah bende öyleyim satte kaç kez gidiyorum bilmiyotim ki ama her 10 15dk da bir gidiyorm
Hakanbuse 1Gunes daha sizin durumunuz çok iyi ben wc den kalkip ellerimi yikiyorum ve tekrar wcye giriyorum artik bebisimin baskisi sayesinde wcden cikamaz oldum gece uyuyamiyorum 38+2
Tugce3441 1Gunes 33 haftaya gireceğim baştan beri öyleyım sankı saatlerce tutmuş gibiyim yatağımı tuvalete taşıcm elimde olsa 😅😅
1Gunes aylakiral daha 7 haftalık hamileyim bana göre çok geliyor ilerleyen süreçte lavaboda yatmam lazım gibi
Derya-31 1Gunes 29 haftalık oldum hala çok sık çıkıyorm bu aralar geceleri WC de geçiriyorum uykular haram oldu 😒😄
Derya-31 1Gunes bence doktora danış bebeğin çok aşağıdaysa ondan da olabilir ayaklarını havada tut arada bir