HafizeMina Selam kızlar, 10 yaşında ki kızımın saçında bit buldum. Az buz da değildi. Bitlerden kurtulduk ama sirekelerden kurtulamıyorum. Tavsiyelerinizi istiyorum. Yardım lütfen 😔
kahvesever__ HafizeMina ezcanede bit ilacı var ondan alın hepsini yok ediyor saçını kestirmek zorundasınız yoksa çıkmaz kolay kolay
Deletedmom52620 HafizeMina bit ilacı alın beyaz birşey serin yere veya balkonda dışarda olabilir ilacı iyice sürün tarayın sürekli sabah akşam 2 günde geçer birde yakaya takmalık bit şeyleri var ondan da temin edebilirsiniz. Okula başlamadan önce arkadaşlarımla oynayacağım zamanda annem hep yakama takardı üniversiteye gidene kadar yakamdaydı 😂
Yildiz01 HafizeMina kuaföre götürüp saçının aynı rengine boyatirsaniz kökten 1 defada çözüm olacak ve boyalı saça bit asla gelmeyecek
HafizeMina kahvesever__ paranit kullanıyorum ama hala geçmedi sirkeler geçmiyor bir türlü deli olacağım 😔
yigitinannesiiiii HafizeMina aslında çok etkili bi şampuan bana bulaşmıştı küçün kuzenlerden ay hatırlamak istemiyorum 😂😂 ama iki yıkamaya temizlenmişti saçım güzelce tarayın
Seymoshh HafizeMina sirkeler ölüyor ama saça yapışık kalıyor tek tek üşenmeden temizleyeceksiniz hepsini tek seferde temizlemek çok güç ön kısımlarından başlayın parça parça temizleyin elinizle erkek olsa vur üç numaraya geç ama kız çocuğu işte kesilmiyorda saçı
Soruyorumm Yildiz01 bu doğru değil ben bitli saçımı bilmeden boyamıştım üniversitede hiççç bişey olmamıştı onlara
MinikBrokoli Yildiz01 kaç sene önce küçük esmer bir kız saçının rengi sarıydı bende merak ettim sordum , bit var diye boyadık dedi 🤔
Yildiz01 Yildiz01 MinikBrokoli eskiden öyleydi hatta gazyağı sürerlerdi şimdi saç boyası işi hallediyor ve birçok insan bilmiyor ki siteye kayıtlı kullanıcı değildim sırf yardımcı olabilmek için şuan kayıt oluşturdum çoğu insan bunu bilmedigi için
Degisken89 Yildiz01 boyalı saça bit geliyor.benim kızımda bitlendiğinde hepimize bulaştırdı.annemin saçı boyalıydı ona da bulaştı.biz paranitle kurtulduk.3 kez yıkadık taradık.ama şampuanı değil spreyi daha etkili.
Soruyorumm Yildiz01 peki benim boyalı saçım neden bitlendi sen cevapla boyalı ve üstüne bitlenmişken boya yaptıgım halde
MinikBrokoli Küçükken okulda bulaşmıştı annem çamaşır deterjanlı su yapmıştı ve onu da saçımda bekletmişti sonra geçmişti . Bir kere de kuzenim olmuştu , saçına sinek ilacı sıkıp beklemiştik ama etkili çözüm kesmeye gerek kalmamıştı 🫣
Eylul2019 HafizeMina sirkeler canliysaa once sampuan yafa ilaa oldurun.eczanede sirke taragi satiliyor ilaci surdukten sonra o tarakla iyice tarayin 2 gunde biter surekli tararsanz.ama sirke taragi kullanmadan asla bitiremezsnz.
aylakiral HafizeMina benim tavsiyem kızın daha küçük kökten kesip bu sorunu çözmek olur yoksa sirke ayıtlamak olacak iş değil sürekli ürüyorlar maleseff:/
EceDalgaciMahmutoglu ispirto sürün, bekleyin 1 saat, bit tarağı ile tarayin. kalanlar illa olur, tek tük de olsa. onlari da tek tek toplayacaksiniz mecbur.
Yildiz01 Soruyorumm sen boyayi yapamamissindir kuaföre gitmelerini söylüyorum ayrıca senle tartışamam