Sabibo Kızlar bugün akşam eşimle yürüyüşteyken başladı, böyle karnımın alt kısmında ağrı gibi ama daha çok yanma hissi gibi. Yürümemi zorlaştırdı baya eve dönmek zorunda kaldık. Hala da devam ediyor, ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Forumda da arattım ama bir cevap bulamadım. Başına gelen varmı?
Ilkhayat Sabibo aynısı bendede oluyor doktora söyledim yürüyüş yapmiyorsan birden yapıyorsan olur dede 26+0 bende normalmiş bebek hareket ediyormu
Guncem Sabibo merhaba aynı haftalarda başladı o ağrı bende. Yan tarafta kasikla göbek arasına sanki çakmak tutulmuş gibi değil mi. Bir de yurutmuyor o ağrı sakince oturup uzanmadan da geçmiyor. Rahim gerildiği için yandan tutan bağlar ağrı yapiyor. Yuvarlak bağ ağrısı demişti doktorum. Fazla ayakta kalmayın şuan ben 36 haftaya giriş yaptım daha rahatım diyebilirim zamanla esniyor bebeğin kilosuna uyum sağlıyor rahim de. Bu ağrı başlayınca yürüyüş, doğuma kadar gezip tozma hayal oldu bana. En son AVM de bile alışverişi tekerlekli sandalyeyle sonlandırmak zorunda kaldım😔
Sabibo Göbek deliğinden 5-6 parmak aşağısında oluyor ne oluyorsa, endişelenmeye başlıyorum. Az önce de yanan yerde kalp atışı gibi hareketler vardı, eşimde hissetti, hıçkırıktı galiba ama o yanma yada ağrı neyse geçmiyor
Sabibo Guncem Merhaba❤Az kalmış sizde İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi🌺 Durum o kadar vahimleşebiliyor demek ha