Lilya_pn Balik etli kadinlar hamile kaldiginda belli olmuyor ama zayif kadinlar hamile oldugunda 6 aydan sonra belli oluyor. Bende sayif hamile kaldim yeni yeni belli oluyor 31. haftadayım.
Bilgekpn Rukiye24 benim karnım 16. Haftadan sonra çok hafif belli olmaya başladı şuan 25+3 üz yeni yeni fark ediyor insanlar hamile olduğumu 😂
leona98 Deletedmom7373700 yok ya bende cok buyumedi ama alt karnimda cokca catlak olustu bile. Nasil oldu anlamadim 🥺
Deletedmom7373700 leona98 genetik 🤷🏻♀️ Doktorum eğer genetiğinde varsa istediğiniz kadar yağ krem sürün yine illa ki çatlar demişti
12_ze Burcuk53 bende de 7 den sonra çıktı ama tam çıktı. En güzeli öyle daha rahat şimdi rahat edemiyorum uzanamiyorum karnım yön diye üzülmeyin birden çıkıyor
leona98 Muhammedinannesi2424 cok zayif insanlarda oyle oluyor. Keske bendede oyle olsaydi hamile gibi giyimler giyinmek artik hayal gibi gozukuyor. 😃
Muhammedinannesi2424 Benim ilk gebeligimde hiç cikmadi 7 aya kadar hatta hava atiyodum hiç catlamadi diye ama 7 aydan sonra birden bi büyümeye başladı aniden catlamaya başladı. Şimdi karnım dünya haritası gibi ama yapacak bisey yok
Sehrbnon122 Burcuk53 https://imgyukle.com/i/V2NLGI 18+3 haftalık ikizlerime hamileyim ve bende sürekli göbeğim küçük küçük diyip duruyorum ilk gebeliğim ve haraketleri de hissetmiyorum hala