Efy11 Kızlar eklem ağrısı karın ağrısı şikayetiyle gittim pcr negatif çıktı ishal oldum bugünde kan tahlili yaptılar crp 37 , d dimer pıhtı testi 2200 (max 500 referans) bu ne demek covid miyim yada geçirdim pcr da mı çıkmadı ☹️ Yaşayan var mı
Vera09 Efy11 galiba geçirdiniz ya da pıhtılaşmanız var doktorunuz gördü mü sonuçları? Kan sulandırıcı verecek sanırım
mhmmddgc Efy11 Ya geçirdiniz yada yalancı negatiflik olabilir. Crp yüksek d dimerde aynı şekilde muhtemelen antibiyotik ve kan sulandırıcı verirler.Ldh nasıl peki
Efy11 Vera09 birazdan bakacak enfeksiyon doktoru ek tahlil mi ister ilaç mı yazar bilemiyorum zor doktor bulduk resmi tatil diye bende burdan bilgilendiririm bu ara salgında varmış ishal bağırsaklarda hayırlısı olsun hepimizin hakkında🤲🏼
Efy11 mhmmddgc bir tane enfeksiyon prof u bulduk zar zor şimdi gidiyoruz sonuçlara bakacak ek tahlil ister mi bilemiyorum o dediğinize bakılmamış
Efy11 mhmmddgc antibiyotik vermedi kan sulandırıcı verdi yalnızca her gün iğne olucam tekrar kontrole çağırdı birde serum yaptı sıvı vitamin desteği 🌸 hem ishal salgını varmış hemde covid bazı insanlarda bağırsakta başlayabiliyormuş üst solunum yollarına çıkmadan o yüzden pcr negatif olabiliyormuş inşAllah daha iyi olucaz
Efy11 asuyalin teşekkür ederim tedirgin olmuştum ama şimdi daha iyiyim doktorumuz çok ilgiliydi kan sulandırıcıya başladık antibiyotik vermek istemedi ateşim olmadığı ve ağrılarım azaldığı için şimdilik kan sulandırıcı kullanacağım takip edilecek 🌸
Burculi_ Merhabalar gecem hafta covid geçirdim kan sulandirici kullanıyorum doktorum devlette d dimer testi yaptır dedi ama hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum bilen yazabilir mi