Tiredmother Mrlbrk inşallah, çok zor Allah kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın inşallaah
Songul2610 bende 1yil 7aydir evliyim . temmuz ayinda 23haftalikken sancilanıp acile kaldirildim açilma var erken dogum deyip yatısimi yaptilar 2gün sancimi cektim normal dogdum dogdugunda melegim yasiyodu haftasi kücük oldugundan yasamadi cennet kusu olup gtti😭😭😭 sancilanmadan 4gün önce ayrıntiliya girdim doktor hersyn yolunda oldugunu bebegin durumunun iyi oldugunu suyunun yeterli oldugunu ikimizinde saglikli oldugunu söyledi. Birdn bre böyle oldu doktor ble saskindi erken dogum olduguna cnkü rahim ksaligi yda rahimagzi yetmezlgi vs. gibi rahatszliklarim yoktu rahim agzi 20cm ve altnda olanlarn erken dogum riski var benim oldukca iyiydi 35ti. Bugün tam 66gün oldu . Korunmuyorum bekliyorum Allah hayirlsini nasip etsin. 24yaşıma girecem ama ben beklemek istemiyorum cünkü esimle yillar sonra kavustuk birbirimize. hayalini kurdugumuz yuvamiz cocuklarimizin sesleriyle şenlensin istiyoruz ❤ rabbim Sizede bnada tüm isteyenlerede en ksa zamanda nasip etsn insallah. Braz uzun oldu k.bkma hakkini helal et .