cnsyksk 26 Haziran 122.63 28 Haziran 4o6.oo 3o Haziran 978 14 temmuz 1453 Neden böyle oldu arkadaşlar bı sıkıntı mı var yardımcı olun lütfen çok güzel artıyordu değerim 😔
Deletedmom73711 cnsyksk 30dan 14üne kadar bir daha vermediniz mi hiç? Bu aralıkta kanama lekelenme vs oldu mu
cnsyksk Deletedmom73711 hayır gerek yok demişti doktor vermedim kontrole de gidemedim araya da bayram girdi bugün vermek istedim öylesine bu sonuç çıktı çok üzüldüm. Hiç bir sıkıntım lekelenmem ağrım yok canım
cnsyksk Hemdemmm bencede gerekiyordu ama neden böyle oldu bilmiyorum acilde verdim labavatuar da felan sıkıntı olabilir mi acaba. Kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum. Bide dış gebelik felan olsa Allah korusun ağrı kanama felan olmaz mı
TazeAnne06 cnsyksk farklı hastanelerde vermeniz de etki eder hep aynı yerde vermeniz gerekirdi en azından son 2 sonuç ordan olsaydı bu yüzden de yanlış çıkmış olabilir daha fazla artış olması gerekiyordu çünkü
cnsyksk Tugceonur yarın tekrar kan vericem eğer fazla artış yoksa veya düşmüş ise gidicem hemen umarım bişey yoktur 😔