Kader_p 33+4 haftalık gebeyim bugün hele de şimdi karnım o kadar sertleşti ki sanki içinde taş var bu durumu yaşayan var mı
4cocukannesi Kader_p 29 haftaligim bende patlayacak balon gibiyim 😥 bugün ilk kez el ve ayaklarımda şişmiş
Sblbngl Kader_p bendede öyle olmuştu dokturama sormuştum uzun süre kalmıyorsa sıkıntı yok demişti saniyelikse bişe olmaz ama bazı doktorlar doğumun belirtiside diyebiliyor
reyhansylmzz Evet o haftalarda bende de çok oluyordu muayeneye gittiğinizde doktorunuza söyleyin mutlaka
aylakiral Bende 37 haftalığım sertleşme cok daha fazla yoğunlaştı öyle durumda elimi karnıma koyuyorum bebek gerilmesini düzeltiyor normale dönüyor bu haftalarda normal yer daralıyor artık nasıl rahat ederse öyle geniş geniş takılıyor🤩
4cocukannesi Kader_p ikiz gebelik belki o yüzdendir bilmiyorum ama zorlanıyorum gerçekten hayatım boyunca ilk kez 70 kg oldum 🥲🤦🏻♀️
Canpolat Kader_p bende de oluyor nst çektiler 3 kez sancı çıktı bu haftalarda çok normal dedi biz hissetmiyoruz ama bebek doğuma kendini ayarlıyor dedi bide kemikleri iyice irileştiği için büyüdükçe daha çok hissediyorsun dedi doktorum 🙂
Kader_p Canpolat doğru olabilir bilemiyorum ilk doğumum olduğu için çok fazla bilgiye sahip değilim sadece çok zorlanıyorum artık bunu biliyorum
Kader_p ikicocuk_biranne doğumun yaklaştı 2 gündür ev temizliğiyle uğraşıyorum ve 2 gündür var haklsın