vveraa Kızlar merhaba çok yeni hamile olduğumu öğrendim ama doktora dair hiç bir fikrim yok Acıbadem veya medicana da önerebileceğiniz kadın doktor öneriniz var mı klinikte olur🌸
Beyazkanavice vveraa ben 33. Haftamdayım ilk başından beri medicabilde sena hanıma gidiyorum memnunum🥰
Feyzaerturk vveraa O hastanelerde yok ama Çekirge Dorukta Fatoş Hanımı önerebilirim ben ilk gittiğim hastanede doktordan çok memnun kalmamıştım Fatoş Hanımı uygulamada çok gördüm gittim çok anaç, sıcak kanlı ve güven veren bir doktor tavsiye ederim 🌸
yeliz007 vveraa Canım kesinlikle medicana Pınar Türk ❤️ 2 hafta önce doğum yaptım İnan doktorumdan o kadar memnundum ki her aklına geleni sorabiliyorsun çok sıcak kanlı bir bayan asla pişman olmazsın
ozgerbas vveraa kesinlikle bursa medicana okan özden tavsiyemdir. En basından beri ona gidiyorum harika ötesi bir doktor. Asla panik olmuyorsunuz. Doğumumuda onunla yapacagım. Düşünme bile asistanı zübeyde hanımda harika birisi
iremnur16 Feyzaerturk fatoş hanım medicabildeyken hastasıydım bende. Sonra çekirge doruğa geçti. Ben pek memnun kalmamıştım demekki kişiden kişiye değişiyor beklentiyle alakalı
Regina16 ozgerbas ben de kendisine gidiyorum fakat her seferinde hastanede en az yarim saat beklemek ve attigim mesajlara bazen 2 gun sonra donmesi beni biraz doktordan soguttu. Ama bilgisi ve deneyimi konusunda suphem yok sadece ilgi kisminda sorun yasiyorum
ZynpKara vveraa Emre uysal Rabia nizam Bu dediklerim klinik AYŞENUR KAYA (çekirge doruk hastanesi) Sühendan Benderli (çekirge doruk hastanesi) Kemal Köroğlu (yıldırım doruk hastanesi) Neşe solak korkmazer (Esentepe hastanesi )
ozgerbas vveraa ayrıca okan özdeni bende bu siteden öğrendim :) sizin gibi sormuştum. Birisi şu yorumu yazmıştı.. doktora gitmek önemli olan degil, doğumu onunla yapmış olan biri olarak okan özden demişti. Bunu okudum ve gittim. İyi ki öyle yapmısım
iremnur16 vveraa dilek hanıma gidiyorum ben şimdilik memnunum. Sıcak kanlı gayet ilgili ve tecrübeli. Özel muaynane açtı lotus plazada
misbebek vveraa ben senem alkana gidiyorum canım ama medicana da pınar hanimi çok duydum çok ovuluyo sen bilirsin 🤗
vveraa Hepinize çoook teşekkür ederim❤️ Fatma Sezgin Ayşegül iltaç akkur,Ebru Füsun donat ? Bu doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?
2626 vveraa Ayşegül İltaç Acıbadem’in doktoru diye biliyorum sağlıkçı arkadaşlarımın hepsi ona gidiyor çok ilgili ve bilgili olduğunu söylüyorlar😊
Htccprz vveraa ayşegül Iltac benim şuanda gittiğim doktorum gebelik öncesi gittim şuanda da hamileliğin çok başındayım iyi olduğu söyleniyor kendisinin umarım öyledir
vveraa Erkek doktor korkum olmasa direk Emre beye giderim ama maalesef 🥹Emre bey gibi bi kadın doktor arıyorum aslında içime sinmiyor kimse 🥹🙃
2626 vveraa Aylin Karahasan var bir de enerjisi çok yüksek bi doktor olduğunu söylüyorlar Acıbadem’in eski doktoru kendi muaynanesi var fsm de
Hbusraa Ben neşe kaplan Karakaş a gidiyorum Esentepe hastanesine çok ama çok memnunum canım doktorum çok ilgileniyor 🥰