Amara_2019 Ben 15+3 haftalık hamileyim kuyruk sokumu ağrım çok var doktora gittim ağrı kesici verdi bir kaç saat iyi oluyor sonra yine aynı çok kötüyüm acaba olan oldu mu ne yaptınız ağrıyı hafifletmek için 😩😩😩
180720 Amara_2019 biraz ayaklarınızı kaldırıp bekinize yastık koyup dinlenmeyi deneyin bunlar normal şeylermiş ben çok yeniyim bu konu da ama genelde bel ağrım olduğunda öyle yapıyorum biraz geçiyor
Ummu_gulsevinc Amara_2019 ben de çok sık yaşıyorum bu ağrıyı fazla oturma oturduğunda da yumuşak yerde otur sandelye ve sert yerlerde oturmaktan uzak dur birde kuyruk sokumu ağrısına iyi gelen minderler var medikal ürünleri satan yerler den bulunuyor o minderler
Elisamommmmm Amara_2019 24 haftalık hamileyim ve kendimi yordugumda özellikle temizlikten sonra sağ ayagima basamiyorum o ağrıdan 🙄 yorumlamak gerekiyor sanirsam oda çok zor 🙄
Amara_2019 Ummu_gulsevinc bende sandalyeye hiç oturmuyorum ki cnm kaç gündür yan karın üstü yada yan tarafa uzanıyorum 😩😩evet o minderden sipariş ettim daha gelmedi
minikturtam1 Elisamommmmm valla benimde öyle oluyor. Sağ ayağima bastigim zamn sanki belime bir sey oluyor. Belimin icinde bir kemik kırılmiş adım attikca batiyor gibi
Tembel Amara_2019 magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyor olabilir. Bende de vardı yatakta dönemiyordum bile. Bol süt ürünü tüketmeniz ağrınızı geçirecektir . Kefir ve yoğurt çok iyi geliyor