GamzeTokay Kızlar 37 haftalık hamileyim yarın ağda ya gidicem ilk deneyimim olucak acaba doğumu tetikler mi aklımda deli sorular 😀
Mlkysf GamzeTokay vakti saati gelmemisse ne yapsan olmaz canım merak etme zaten haftanda yaklaşmış takılma hiç 😀
Ecrin41 GamzeTokay yok canım doğumla asla alakası yok bende 2 hafta önce gittim artık karnımdan göremediğim için evde boşuna yıpranıyormuşuz gerçekten 10 dakkada tertemiz oluyor öneririm 👍🏻 Utanıyorsun ama alışıyorsun
simayorunn GamzeTokay 16 yaşımdan beri gidiyorum hamileliğim de de devam ediyorum şuan 38e girmek üzereyiz doğumdan önce yine gideceğim korkmayın acı felan olmuyor doğumu da tetikleyici bir etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası 🤭
hdemirr86 GamzeTokay Arefe günü tam 37. Haftamdı, sabah dr kontrolünde sordum yaptırabilirsiniz dedi. Akşam üzeri yaptırdım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Doktorunuza danışın isterseniz.
Night GamzeTokay Bana doktorum sadece ilk 3 ay önermediğini söyledi ağdayı sonrasında bir sıkıntı olmaz dedi seninde baya ilerlemiş canım o yüzden sorum olmaz yinede doktoruna danış tabi
HipnozX GamzeTokay ben de 37 de yaptırmıştım, sıkıntı olmadı sadece canım çok acıdı hamileyken çok hassas oluyor heralde
Merveofs 35.haftadayım daha dün yaptım vücudum biraz hassaslastigi için acı ve tahriş oluyor ama kendim evde yapmam mümkün değil 10-15 dkda bitiyor kurtuluyorsun bir sıkıntı da yaratmadı şimdiye kadar hamilelikte şükür 😊
GamzeTokay Vallahi bugün yaptırdım kurtuldum kızlar dünya varmış 🙈😂 ama çok acıdı hamilelik etkiliyormuş
12_ze GamzeTokay heh sende bendensin ayni haftadayız ve bende yarın ilk ağdaya gidicem hem çok korkuyorum hem de acısını azaltmak için neler yapılır diye bi post açmıştım 😄😄 destekcim oldun 😄