Zeynep30 Merhaba 2 3 gündür nefes darlığı çekiyorum nereye dönsem yatarken rahat nefes alamıyorum böyle olan var mı bunun için bişey yapılabilirmi
Hamiss5 Zeynep30 nefes darlığından ziyade gece yatamıyorum saga dönüyorum yok sola dönüyorum yok arada bide WC ye çıkınca uykudan bişey anlamıyorum
ArslanlardanEsra 18 haftalığım bende de oluyor hatta oksijen yetmiyo gibi oluyo arka arkaya derin derin nefes çekmeye çalışıyorum boğuluyo gibi 😕
Evremanne 19. Haftadayım 18 den beri öyle zaten burun tıkanıklığı oluyodu şimdide nefes darlığı başladı ama normalmiş bu durum tabi çabuk yorulmaya ve nefessiz kalmaya başladım hamiellilten beri 2 kilo almama rağmen
Evremanne Zeynep30 evet doktorum gayet normal dedi hızlı yürüme yavaş ve dinlenerek yürü dedi yatarken sırt üstü yatma yatacaksanda bol yastıkla destekle belini rahat nefes alırsın dedi
Zeynep30 Baharun2 işte daha şimdiden böyleyse o zaman nasıl olacak bakalım ya Allah kolaylık versin sağ salim kavuşun yavrunuza 😍😘
Zeynep30 Evremanne zaten sabah kalktığımda aşırı bel ağrısı yaşıyorum gece oraya buraya dönmekten sırt üstüde buluyorum bazen kendimi zaten
Yenianneyimmm Zeynep30 bende 19+2 yim nefes darlığı burun tıkanıklığı bende de çıkınlıyor tuvalete gitmekten uykumdan biley anlamıyorum bi ara eşime dedim en iyisi ben tuvaletin kapısına yatak kurayım kendime 😃