Noname9492 27 haftalık gebeyim son günlerde kaburgama çok kötü ağrı giriyor yürümemi engelliyor aynı zamanda covid oldum ve hemoroid😢 bebek mi baskı yapıyor yoksa kemikler mi genişliyor anlamadım
Appayipyip Noname9492 ayy tam o haftalar benim de çok vardı magnezyum düzenli kullanmaya ve kalsiyum ağırlıklı beslenmeye başladım 32 den sonra da geçti şükür şimdi bebiş baş geliş diye arada dayıyor ayağını oraya ağrıtıyor ama 5-10 dk içinde çekiyor ayağını ☺️
Noname9492 ArasBulutun_annesi kullanıyorum ama yeterli mi gelmiyor başka ne yapacağım bilmiyorum sosyal hayatımı çok etkiliyor😞
ArasBulutun_annesi Noname9492 hamgisini kullanıyorsunuz ben magvital kullanıyorum çok faydasını gördüm bende az çekmedim kaburga agrısı sizi çok iyi anlıyorum
ArasBulutun_annesi Noname9492 doktorunuza gttgnzdd konuşun ılık duş iyi geliyor bk birde südyen kullanma oda yapıyor bilgn olsun
leona98 Bende 26+6 haftalik hamileyim tam da bu gun basladi kaburga agrim.. 🥺 Sinirimi bozdu tum gun boyunca
Noname9492 Appayipyip her gün magnezyum alıyorum ama sanki kemiklerim delinecek hiçbir şey yaptırmıyor