Melek_aysima kuzum sen idrar tahlili i kadın doğumcuna verdin dimi. Ben bayramın ilk günü akıntım oldu doktorum acile git dedi kendisi sehir dısındaydı devlete acile gittim benden idrar aldılar sonuc 44 cıkmış normalde gebeler için cok yüksek ama bana orası norml az var enfeksiyon dediler. Neyse ayın 13ünde kendi doktoruma gittim eski sonuca baktı 44,ü görünce doktor panik oldu benim bu idrar yolu enfeksiyonu yuzunden ikizler erken doğum olup kaybettim yine suyun gelir bu değerle dedi hemen tekrar tahlil yaptı antibiyotik başlamıstım zatn cok şükür 9,6 ya düşmüş değerim 10gün sabah akşam devam antibiyotik dedi eğer yine o kadar yüksek cıksaydı iğne serum başlıcak tı ama bugun az önce bişey farkettim iç camasırıma antibiyotik kullandım halde yeşil Bi akıntı bulaşmış 🤦♀️ başımız bu şeyden belada ya serklajlıyım bende onlar üretir dedi ama bugun ki korkuttu beni. Eğer sende acilde verdiysen mutlaka değerlerine doktoruna baktır doktoruna verip doktorun norml dediyse normaldir o zmn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻