Ayseport Leyla15854 bnmde iyi gbi 16+3 üz pazartesi gidicez cinsiyeti öğreniriz artık çok çabuk yoruluorm bel ağrım oluyor arada kalça ağrısı bide mangaldan etten tiksinme gelmişti hala devam edio et hastası biriydim
Nazendehanim Leyla15854 merhaba , çok fazla Aralık grubu var keşke bitanesi sabitlense 😅 benim de 24 Aralık 😍
JJ19 18 aralik🤗🤗 cok sukur her sey yolunda bir tek enfeksiyondan kurtulamiyorum , inshAllah bir sorun olmaz bebeisde
Leyla15854 JJ19 Sorun olmaz Allahın izniyle 😊 Cinsiyetini öğrendin mi 🙈 ve karnınız cıkmaya başladımı? Ben cıktımı cıkmadı mı kestiremiyorum kendimde
JJ19 Leyla15854 benim ikinci gebelik , ilkine nazaran daha cabuk cikti , cabuk derken yani 16 da basladi cikmaya su ak 18 haftalik olduk biraz karnim var ama oyle cok fazla belli degil . Normalde de oyle kilo alan biri degilim. 60 la basladik hala 60 im bakicaz dogumda artik)
_edakrsu22 Meliha09 merhaba birşey soracağım ben 19+3 günluk hamileyim bana doktorum 10 aralıktan sonra doğum olabilir dedi ama 1 Ocak gibide duruyor dedi siz nasıl 23 Aralık oluyor doktor mu söyledi net tarihî
Deryaozdmr Benim de kızım olacak nasipse bu hatfta coronadan bu zamana kadar kaçtık, ama coronaya yakalandım rabbim kimseye göstermesin corona ilettinden kurtulalım Benim doktorum tahmini doğum tarihimi söylemedi şuanda biz 16 hafta6 günüz sizce ne zaman olur
nazks Selam kızlar♥️ benim prensesim de 26 Aralık gözüküyor hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🥰
B1174 Ligarbawood bizimde 13 aralık diyor ama daha erken olcak sanırım ultrason daha önce gösteriyo artık