3prens71 Kızlar 3. Dogumum olucak ınşAllh sezeryan olck ıkıncı doğumda 3 gun sütüm gelmemıstı bu seferde oyle olur dye korkuyorum gelmeyınce ıllakı verıcekler mama o telaşla kımse uğraşmasın dye alıp koymayı düşünüyorum
Deletedmom_33 3prens71 bence almayın. Gelmezse hastane yakininda illaki eczane olur o zaman alırsınız veya hastane de verir aç bırakacak halı yok o şekilde sonra gider alırsınız yine. Sütünüz gelirse elinizde kalır ucuz değil maalesef mamalar
Yesim 3prens71 evet çok haklısın olsun mutlaka ne olur ne olmaz kaşık biberon da al sarılık olmaz inşallah
2bebe1gebe 3prens71 ilk doğumda gelemdi evet hastaneden verdiler ama 2.ye ben yinede tedbirli gittim iyikide gitmişim eşimi tekrar yollamaktansa anında yapıp verebildim şimdi 3.olucak aynı olay yüzünden yine alıp koyucam yanımda dursun
Kubra_miray_szr Bence almayın belki bu defa geldi🤗hem gündüz doğum yapılıyor her hastanenin yanında eczane var direk mamayı gidip alırsınız süt gelmezse
Dmrasln Canım ben özelde doğum yapmıştım benimde gelmemişti sütüm hastaneden kendileri hazırlayıp vermişlerdi mamayı hemşireler ben o yüzden bu doğumumda da almadım yanıma
rizelipek Hayır direk mama düşünmeyin devlet değilse özeller mama veriyor zaten ben sık sık emzirdim süt hemen geldmediği için şırıngayla hemşireler mama getiriyor istediğinde veriyor ama devlet olcaksa minik bi kutu alın her ihtimale karşı bulunsub
Buketkara 2bebe1gebe bende küçük bişeyde olsa almayı düşünüyorum aynen o an hem anne hem baba hemde yakınlar telaşlı ve çocuğu görme peşinde olduğundan yanımızda olursa eğer alıp gelmelerini beklemektense hemen yapılıp verilebilir kaşıkla ya da şırınga ya da anne süt kaşığı ile :))