Hasrett67 36+5 hamileyim ve ailemden biri covid testi pozitif çıktı. Bende test vermek istiyorum nolur nolmaz diye. Pozitif çıkarsa ne oluyor bebeğimi erkenden alırlar mı
Cudi95 Hasrett67 Şuan 28 haftalığım ve covidde 3. Günüm kn sulandırıcı bi hap içiyorum kendi vitaminlerim bol su vs. Covıd olunca bebek neden alınsın sonuçta erken haftalarda da yakalanır herkezin dedğine inanıp kendiizi strese sokmayın doktorlara danışın sizde inşallah covid değilsinizdir 😘
Hatice3558 Hasrett67 Kim söylüyor alırlar erken diye doktor demediği sürece korkma millete bakma Allah’ın izniyle bir şey olmaz ben erken alındığını hiç duymadım olanlarda hiç erken doğum yapmadı canını sıkıp stres yapma kendine 🙏
Gamzeates Hasrett67 36+6 da pozitif olmustum antibiyotik verdi doktor bol sıvı tükettim 38+1 olduk çok sukur geçti sadece arada öksürük var bebişte duruyor doktorlar normal herşey ne zaman gelirse dedi :) stres yapmayın siz de geçmiş olsun
Hasrett67 Mnk16 bana bebeği alırlar diyolar o yüzden korkuyorum aslında covid olduğumu düşünmüyorum da. Geçmiş olsun
Mnk16 Hasrett67 ya yok neden alsınlar allah aşkına sen olup olmadığını bile bilmiyorsun okduysan da o kadar hafif geçiyor demek ki benim ateşim düşmedi iki gün yine de öyle bişey demedi merak etme sen ama yine de test yaptır doktoruna danış derim ben
Dozden Geçmiş olsun, hamilelikte covit aşısı yaptırdınız mı hanımlar? Ben en son geçen yaz yaptırdım üstüne 2 düşük yapınca aşı yüzündendir belki diye bir daha yaptırmadım, şimdi 17+3 hamileyim, aşı konusunda kararsızım o yüzden fikir istiyorum
Ksks07 Hasrett67 hayır bende 35’te oldu ilaç bile vermedi doktorum atlattım geçti gitti. Öyle bir endişeniz olmasın