gevezeyazar1 Kızlar iyi akşamlar 3-4 gündür çok fazla tuvalete gidiyorum sürekli sıkışıkmışım gibi ayaklarımı üşüttüğümü düşünmüyorum çünkü çorap hep ayağımda idrarda yanma flanda yok ama sürekli tuvaletteyim neden acaba başına gelen var mı ??
emine-ernur36 gevezeyazar1 merhaba aynı haftadayız sizle bende sürekli lavabodayım giriyorum çıkıyorum tekrar giriyorum🤣🤣Perşembe günü kontrolüm vardı sordum doktoruma normal dedi fazla su tüketiyorsun rahmin büyüyor ondan dedi
gevezeyazar1 emine-ernur36 çok şükür 🤲🤲 korkmaya başladım çünkü ilk başlarda çok gidiyodum normal demişti doktor sonra kesildi sık gitmelerim 3-4 gündür gene aynı tuvaletten çıkıyorum koltuğa oturuyorum ve gene çişim geliyo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
emine-ernur36 gevezeyazar1 bence içinizi ferah tutun çok evham yapmayın Rabbim korur yavrularımızı siz kafaya taktıkça daha çok kendinizi strese sokarsınız
Semaburak gevezeyazar1 akıntı rengini yanmayı falan kontrol edin eğer normalse sorun yoktur bence büyüyor bebişler artık baskı artıyor ☺️
Mervemrah Bende 5.5 günlügüz bende surekli giriyom tuvalete ne yiyip ne iciyomda o kadar geliyo bilemedim :) 😂
gevezeyazar1 Mervemrah 10 haftaya kadar bu şekil devam edersin 🤣🤣 sonra normale dönmüştü benim şu an yine aynıyım