Ezgiiss Kızlar kaç kilo aldınız ya. Ben 26 haftada 8 almışım , çok almışım sanki . Sonraki aylar daha mı çok alınır
haklisinesracim Ezgiiss 34 haftalığım 5 kilo aldım ilk hamilelikte 17 almıştım bunda çok temkinli gittim başlangıç kilom iki hamilelikte de aynıydı
Ezgiiss Misssitare 29 haftada bende 10u tamamlarım gibi sanki, herkes çok az alıyor nasıl alıyorlar bilmem 😊
Vuslat_yaren Hafta 10 kilo aldım günlük 10 bin adım atıyorum karbonhidratı da kestim ama yine de alıyorum😊
Umran__37 Vuslat_yaren 31 haftanda 10 bin adim atabiliyodan helal olsun ben 32+3 nefes gotumden cikiyo 🤣🤣
Vuslat_yaren Vuslat_yaren aslında hiç kolay olmuyor ama kural haline getirdim yavaş yavaş da olsa 10.000 adımı görüyorum😊yorulduğum için daha rahat uyuyorum
Ezgiiss Eldgrn bende de olmadı kusma , ben çok aşırı da yemedim ama yine de ne yesem yaramış demek ki
Deletedmom7373700 Ezgiiss 20. Haftanın sonuna geliyorum. Henüz hiç kilo almadım. İnşallah 25-26. Haftaya kadar böyle gider 😅
MaxMom Deletedmom7373700 Ben de 20+3’teyim, en başta mide bulantısından 2-3 kilo vermiştim şimdi gebeliğimi ilk öğrendiğim kilodayım ve aşırı merak ediyorum bu haftaya kadar kilo almayanlar gebeliğin sonuna kadar kaç kilo alır diye. Max. 10 kg ile bitirsem diyorum… 😑
Deletedmom7373700 MaxMom bende en fazla 10-11 almak istiyorum. Doktorumda 11 e kadar normal demişti. Bende merak ediyorum açıkçası. Bakalım ilerleyen haftalarda kaçı göreceğiz 😂
whitemoon ipekveatlas kaç kilo verdiniz hemen sonra ben de istemsiz aldım nasıl aldım hiç bilmiyorum hamileliktn önceki porsiyınlarımla aynıydı ama nasıl olduysa aldım ben bi en az 20 34 haftalığız ödemdir inşallah çoğu
ipekveatlas whitemoon doğumdan sonra eve geçtiğimde 10 kilom gitmişti bile simdi 2 aylık bebeğim 15 kilo verdim emzirince hepsi gidiyo iştah kesiliyo
seventhings Valla ben 22. Haftada 13 kilo aldım ama boyum uzun ve kilo almaya yatkınım🥺 Cok üzülüyorum
Sbm050421 Ezgiiss 32+0 6 kg aldım , toplamda almam gerek 8-9 kg dedi doktorum , inşallah kalan 8 haftada da 2-3 kiloyu geçmeden tamamlarım