-MinikveAnnesi- Kışlık battaniye pişik kremi Müslin battaniye alt değiştirme örtüsü Yelek , hırka şampuan Bebek çantası Deterjan Hastane çıkışı Küvet , file Zıbın ( çıtçıtlı body ) Ateş ölçer Çorap Banyo havlusu Biberon , emzik Gardrop Ağız mendili Bebek arabası Önlük Beşik Kanguru oyun halısı Ana kucağı Kıyafet askısı Alez Nevresim takımı Emzik kutusu Burun aspiratörü Bez Islak mendil Alt temizleme pamuğu Biberon temizleme fırçası tırnak makası Pijama takımı lohusa pedi göğüs kremi , kalkanı , pedi ( hangisi lazımsa) emzirme sütyeni göğüs pompası süt saklama poşeti korse
fatmaon -MinikveAnnesi- nasil burun aspiratöru alacaksınız bilmiyorum ama otri bebe aldık yedek uç ve serum fizyolojik alın emzirme yastığı kolaylık sağlayabilir örtüsü de tercih size kalmış, hastane terliği benim de aklıma gelenler bunlar
yasefay Güvenli yan yatış yastığı ve reflü yatağı da almanızı öneririm. İlk bebeğimde çok faydasını görüşmüştüm ikisinin de . İkinci bebeğimde de kullanacağım nasipse ☺️ Süt arttıran çayda almanızı tavsiye ederim