Pinarcicek07 Normal doğum çok istiyorum ama bu durum normal doğuma engelmi bilmiyorum. Canım çok sıkkın. Aslında bebeğim sağlıklı olsunda sezaryen yada normal farketmez. Doktor tehlikeli değil dedi ama anne olarak içimde bi sıkıntı oldu:(
Miracle22 Pinarcicek07 Dr Yusuf Olgac in instagram sayfasina bi goz atin. Bir cok bebek kordona dolanmasina ragmen hep normal doguma aliyor gebelerini
SunnyG Tek tur dolanması normal doğuma engel değil. Hatta iki kordona kadar normal deneyen var. Benim doktorum doğum anına kadar kordon nerede diye bakmıyorum bile demişti.
ozlem_d Benim bebeğime de bir tur dolanmış. Doktorum sen sormasan söylemezdim kordona bakmıyorum bile normal doğuma da engel değil demişti. İçinizi ferah tutun ama tavsiyem normal doğum diye de şartlamayın kendinizi her an işler değişebilir sonuçta kordondan bağımsız olarak
Susam1920 Pinarcicek07 canınızı sıkmayın abimin eşi yigenimde 2 tane kordon vardı normal doğumla doğum yaptı
Buketyusra Pinarcicek07 canım 2 kere kordon dolanmıştı oğluma normal doğum yaptım son anda biraz nefessiz kalmıştı ama çok şükür iyiydi kötüyü düşünme iyi düşün iyi olsun