Ogretmen_Anne_ Devlet hastanesinde sezaryen olcam Kızlar mama biberon pompa vs götürmeyi düşünüyor musunuz şahsen ben pompa falan almadım zaten mamada almadım gerek olmaz diye ihtiyaç durumunda alırım diye düşündüm Siz napcaksınız
Efemom2 Ogretmen_Anne_ sagma makinası vardı her ihtimale karşı koyucam mamayıda doktorumu sorup almayı düşünüyorm yada gerek olursa heryerde satılıyo zaten hemen alınır
Ozge Ogretmen_Anne_ ben klinik takipliyim haftaya sezeryan ile doğuruyorum inşallah. Doğum yapacağım hastaneye daha bugün karar verdik. Hastanenin elinde pompa ve mama olur mu bilmiyorum. Mama gene eczaneden alınır da göğüs pompasının dezenfekte edilmesi falan lazım eşim de hemen gidip evdekini alıp gelemezse diye pompayı koydum. Eğer hastanenizde pompa ve mama varsa gerek olmayabilir. Hastane hemşirelerine sorun bence. 🌸
Ogretmen_Anne_ Ozge yenidoğan bölümüne gidip mi sormalıyım nereye soracağım devlet hastanesinde doğuracağım çünkü
demiroz Ogretmen_Anne_ ben mama koymadımda pompa aldım ne olur ne olmaz diye onu koydum her iki ihtimalde düşünülmeli diye
Dyg___ Ogretmen_Anne_ ben hiçbirini almamıştım ama bebeğim erken doğdu küvezde kaldığı için biberon mama ve sağma makinesi hepsini istediler almak zorunda kaldık
MDeniz42 Ogretmen_Anne_ bende almadım canım ihtiyaç olsun istemiyorum 🥺 Eğer olursa d 15 dakikaya bulunacak şeyler zaten
_akalin3 Ogretmen_Anne_ ya dana sukadarımı söylim görümcem 4. Cocugunda ( ilk 3 de sütü hemen gelmiş gerek kalmadıgı halde ve normal dogumda yapıyor) mama bıberon filan goturdu bemce götürülmeli ne olur ne olmaz bende goturucem aldım hatta aptamil 1 numara ne olur nolmaz